Tlačové správy

P. Šišmič z OFK Bošany: Fond pre budúcnosť športu ako jeden z mála podporuje regionálne kluby!

Projekt spoločnosti Niké s názvom Fond pre budúcnosť športu takisto žije Majstrovstvami Európy vo futbale. Okrem toho pravidelne podporuje tento populárny šport! Porota v priebehu jedného roka odmenila štedrými grantmi viac ako 35 futbalových klubov na Slovensku.

Ilustračný obrázok k článku P. Šišmič z OFK Bošany: Fond pre budúcnosť športu ako jeden z mála podporuje regionálne kluby!
4
Galéria
Zdroj: Niké

Medzi nimi aj OFK Bošany, ktorý získal svojho času na svoj rozvoj finančnú pomoc v hodnote 4 000 eur!

Aktivita futbalového klubu v Bošanoch sa po uvoľnení opatrení postupne rozbieha. Aktuálne sa tréneri sústreďujú na tréningy všetkých vekových kategórií. Čo sa týka dorastu a seniorského mužstva, začali sa hrať prípravné zápasy. Okrem toho chcú členovia klubu takisto organizovať turnaje. Či to dovolí situácia spojená s pandémiou, je zatiaľ otázne.

Pozitívnou správou je, že počet hráčov sa v našom klube nezmenil. Mali sme chvíľami problém s dorastom, kam patria chlapci do 19 rokov. Našťastie, teraz je káder stabilný, hráčov je dosť,“ povedal Peter Šišmič, jeden z členov OFK Bošany, ktorý prezradil, na aké účely použili grant z Fondu pre budúcnosť športu.

Finančná podpora nám v tejto nepriaznivej dobe veľmi pomohla, predovšetkým na rozvoj klubu. Nakúpili sme za to pomôcky pre mužstvá, ktoré sme prihlásili do súťaží. Kúpili sme veľkú prenosnú bránu. Investovali sme do kvality ihriska,“ uviedol Peter, ktorý projektu spoločnosti Niké adresoval pozitívnu spätnú väzbu.

Fond pre budúcnosť športu ako jeden z mála projektov na Slovensku podporuje aj regionálne kluby. Je to úžasné. V tejto dobe je komplikované financovať dedinské mužstvá, pretože ide o nemalé výdavky.

Zdroj: Niké

Zapojte sa do Fondu pre budúcnosť športu aj vy!

Ak aj vy patríte medzi odhodlaných športovcov, alebo máte mladé športové talenty vo svojom okolí, neváhajte a zapojte sa alebo zdieľajte možnosť získania štedrého grantu z Fondu pre budúcnosť športu od Niké. Stačí zaslať krátke video so štipkou originality na stránku https://nikefondsportu.sk. Možno sa práve vy alebo vaši známi stanete ďalšími odmenenými, ktorí majú našliapnuté stať sa nasledovníkmi svojich športových idolov. Veľa šťastia!

OFK Bošany dostal štedrú dotáciu z Niké
4
Galéria
Zdroj: Niké

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Niké
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM