Monika Földešiová Rôzne

Plávareň nateraz stále zavretá

Mesto Trenčín na budúci týždeň krytú plaváreň neotvorí. Nedovoľuje to jej aktuálny stav. TASR o tom dnes informoval hovorca mesta Richard Nemec.

Plaváreň prebralo mesto do svojej správy 1. marca. V súčasnosti sa čistí bazén a vyrovnávacie nádrže, opravuje sa bazénová fólia a vykonávajú ďalšie opravy, ktoré sú možné len počas odstávky plavárne.
„Mesto ako staronový správca musí zároveň získať povolenie na spustenie prevádzky od Regionálneho úradu verejného zdravotníctva (RÚVZ). Keďže následne ohrev vody v bazéne bude trvať tri dni, nie je reálne, aby sme stihli plaváreň otvoriť v budúcom týždni,“ povedal vedúci prevádzky krytej plavárne Ľudovít Prívara.
Mestskú plaváreň v Trenčíne odpojili od elektriny 16. februára po tom, ako dlhoval jej správca IB Správcovská energetickej spoločnosti KomunalEnergy viac ako 69.000 eur. I keď sa nájomná zmluva medzi mestom a IB Správcovská končí koncom marca, konateľ IB Správcovská Ivan Pĺžik zdôraznil, že situáciu nebudú naťahovať a správu plavárne odovzdajú mestu čo najskôr.

Zdroj: TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM