Marek Vatraľ Kultúra

Plesová sezóna na spadnutie: Kde v Trenčíne a okolí sa zabavíme?

Prvé týždne roka budú patriť plesom aj v našom meste a okolí. Tohtoročná sezóna bude nielen dlhá, ale aj pestrá.

Ilustračný obrázok k článku Plesová sezóna na spadnutie: Kde v Trenčíne a okolí sa zabavíme?
Zdroj: TASR

Vyzdobené sály, dámy v krásnych róbach, tomboly, program a predovšetkým, tanečná zábava až do brieždenia. Plesová sezóna neobchádza ani náš región a v Trenčíne i jej blízkom okolí sa uskutoční opäť niekoľko očakávaných podujatí. Vyberajte čo najskôr, vstupenky na plesy sa rozoberú raz-dva.

MS Ples 2019

Štvrtý ročník reprezentačného plesu tanečného štúdia MS Dance Studio – MS PLES 2019 sa uskutoční 18. januára 2019 o 19:00 hod v Piano klube. Organizátori si pripravili interaktívny program, ktorý sa bude niesť v atmosfére cestovania v čase. Záujemcov zároveň pozývajú na cestu tanečnou históriou plnou zábavy, jedinečných vystúpení a tanečných animácií. Pre väčší zážitok tohtoročný dresscode prispôsobili téme dobového oblečenia alebo dobových doplnkov (minulosť/budúc­nosť).

Reprezentačný ples Hotel Flóra

Tradičný ples v príjemnom prostredí sa uskutoční 18. januára 2019 o 18:00 hod.

Študentský ples Piaristického gymnázia Jozefa Braneckého 2019

Obľúbený študentský ples sa bude konať 18. januára 2019 o 18:00 hod. v priestoroch kultúrneho domu v Nemšovej.

Maškarný ples v obci Omšenie

4. ročník maškarného plesu sa uskutoční 19. januára 2019 o 19:00 hodine v spoločenskej miestnosti nad predajňou Jednota (nad pohostinstvom Trokan). Do tanca bude hrať ľudová kapela Huncúti. Pripravená je súťaž o najkrajšiu masku. V cene vstupenky je prípitok, večera (polievka, hlavné jedlo), dezert, káva, 0,7 l vína pre dve osoby a po polnoci chutná kapustnica.

Turniansky reprezentačný ples

Turniansky reprezentačný ples sa bude konať dňa 19. januára 2019 o 19: hod. v priestoroch kultúrneho domu. Podľa organizátorov tam vystúpi hudobná skupina David Band, ľudová hudba Bojkovian a Trombitáši Štefánikovci

Poľovnícky ples

Organizátori podujatia pozývajú I. ročník Poľovníckeho plesu, ktorý sa bude konať 20. januára 2019 o 19:00 hod. reštaurácii M-Šport Restaurant s bohatým sprievodným programom hudobnej skupiny DOMINO a DJ. Chýbať nebude ani welcome drink, bohatá večera formou bufetu či tombola s peknými cenami.

IX. Východniarsky ples

Deviaty ročník Východniarskeho plesu sa uskutoční 1. 2. 2019 o 19:00 hod. v priestoroch Posádkového klubu ODA v Trenčíne. Do tanca zahrá Ľudová hudba Stana Baláža z Raslavíc, Happyband Orchestra, Laugarício Quartet a Video Disco. Moderátorom plesu bude Štefan Skrúcaný.

VII. Swing Ples Kursalon Trenčianske Teplice 2019

Legendárny Swing Ples je tu opäť! Pripravte sa na noc plnú atmosféry z nezabudnuteľnej éry 20. – 30.rokov. Už 8. februára 2019 o 19:00 hod. sa Kursalon opäť premení na swingový salón, z ktorého sa odchádza až skoro ráno. Kapela ako zo starých filmov, tanečné vystúpenia a noc plná lesku. Neváhajte a zúčastnite sa jedinečnej noci VII. ročníka Swing plesu plného skvelého programu a nezabudnuteľných zážitkov s priateľmi. V programe, ktorý bude moderovať Martin Chynoranský, sa predstaví kapela Sweet Little Chicks a DJ Stell the HepCat a DJ Stanley White. Chýbať nebude ani tanečný program a škola tanca od Charlie'Swing dance studio. Počas celého večera je možnosť zakúpiť si tombolové lístky a vyhrať hodnotné ceny v tombole.

Ples Lavante

IV. ročník plesu Lavante sa uskutoční 9. februára 2019 o 18:00 v hod. v Expo Center Trenčín. Pozvanie na ples prijala podľa organizátorov ľudová hudba, ktorá preslávila goralov ako aj celý región – skupina Kollárovci. Ľudové skupiny dopĺňa stredoslovenská skupina Slančíkovci a regionálna stálica Leoš Stanek Band. Portfólio interpretov dopĺňajú mediálne známe skupiny Polemic a Samuel Tomeček Band, ktorého je možné aktuálne vidieť v show Milujem Slovensko. Výťažok z plesu bude venovaný detskému domovu ILAVA – KLOBUŠICE.

Poznámka: Zoznam plesov, ktoré sa budú konať v zimnej sezóne 2019 v Trenčíne a okolí nie je úplný. Ak poznáte aj iné podujatia podobného charakteru, napíšte nám o nich na e-mail: vatral@global24.sk alebo nás kontaktute prostredníctvom nášho Facebooku na Trencin24.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trenčína a okolia

Sledujte nás aj na Instagrame

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM