Marek Vatraľ Kultúra

TOP 10 januárových podujatí v Trenčíne: Kopec divadiel a koncertov nie je všetko

Január bude bohatý nielen na výborné divadelné predstavenia vrátane trenčianskeho divadla, ale tešiť sa môžeme aj na žánrové koncerty a iné zaujímavé akcie.

Ilustračný obrázok k článku TOP 10 januárových podujatí v Trenčíne: Kopec divadiel a koncertov nie je všetko
Zdroj: TASR

Astronautalis a Stef Alexander aka P.O.S

12. 1. o 20:00 hod., Klub Lúč

Astronautalis a Stef Alexander aka P.O.S (zakladateľ kultového hip hopového zoskupenia Doomtree, ktorého albumy vychádzajú i na Rhymesayers Entertainment) sa predstavia so spoločným projektom FOUR FISTS v rámci svojho európskeho turné. „Tento projekt sme chceli dať dokopy už od roku 2004, keď sme sa spriatelili. Priebežne sme na ňom pracovali a snívali sme, že urobíme album a vyrazíme na turné.“ hovorí Astronautalis.

Druhá kapitola

17. 1. o 18:30 hod., Kino Hviezda

Mestské divadlo Trenčín pozýva na brilantnú konverzačnú komédiu Neila Simona. Štvorica postáv bojuje s vášňou, samotou, láskou, pochybnosťami… Napriek tomu, že prežívajú zložité obdobie, s nádejou hľadia do budúcnosti a čakajú na moment, kedy vo svojich životoch otvoria druhú, šťastnejšiu kapitolu.

Mrázik

18. 1. o 17:00 hod., Kino Hviezda

Klasická ruská rozprávka prerozprávaná pre divadlo. Stretnete sa s nežnou Nastenkou, trochu namysleným Ivanom, dobrým deduškom Mrázikom i komickou Marfuškou. Hrá Mestské divadlo Trenčín.

Koncert Svätoslava Hamaliara

18. 1. o 19:00 hod., Savanna Café

Detviansky gitarista a pesničkár tvorí a hrá novotrubadúrsku hudbu. Jeho piesne sú o všetkom, čo vidí vôkol seba, čo sa ho dotýka a čo cíti, že treba povedať.

Tímbilding

20. 1. o 18:00 hod., Kino Hviezda

Členovia nemenovaného amatérskeho divadla prepadli závislosti a prestali vnímať reálny svet okolo seba. Jednej z nich sa podarilo úspešne podstúpiť terapiu, zachráni aj ostatných? Hrá Divadlo Normálka.

Jeden za všetkých, všetci do neba

21. 1. o 19:00 hod., Kino Hviezda

Eva Sakalová, Renáta Ryníková, Tomáš Palonder, Štefan Martinovič a Miro Málek sa predstavia v komédii o súčasných vzťahoch, nedorozumeniach aj sklamaniach. Príďte sa zasmiať, ale i zamyslieť.

Večer najlepších filmov a reklám 2018

22. 1. o 18:00 hod., Kino Lúč

Rok 2018 ešte úplne neskončil, ale už teraz je jasné, že priniesol mimoriadne diela v oblasti svetovej kinematografie, televíznej produkcie a reklamy. Počas filmového večera si predstavíme len to najlepšie z moderného vnímania audiovizuálneho umenia. Je pozoruhodné, ako sa tento druh tvorby stále vyvíja a hľadá nové cesty ako zaujať často presýtených divákov. Nestrácajte čas s priemernosťou a balastom. K slovu sa tentoraz dostane iba kvalita. A sprevádzať vás ňou bude šéfredaktor portálu Kinema.sk Peter Konečný.

Depresy + Ramchat

26. 1. o 18:00 hod., Klub Lúč

Koncert slovenských metalových skupín.

Klimaktérium

29. 1. o 19:00 hod., Kino Hviezda

Hrdinky Pamela, Kristína a Žofia sa stretávajú na narodeninovej oslave Mariky – jednej z nich. Aby sa nielen zabávali a rekapitulovali svoj doterajší život, ale aby sa povzniesli nad problémy, ktoré im prináša všedná každodennosť, strata práce, chlapi, ich deti, zdravotný stav a starnutie.

Perimbaba

31. 1. o 17:00 hod., Kino Hviezda

Zimná rozprávka v podaní Mestského divadla Trenčín. Nebudú chýbať veselí komedianti so svojimi čarami, láskavá Perinbaba, kmotra Zubatá a láska Jakuba a Alžbetky silnejšia než smrť.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trenčína a okolia

Sledujte nás aj na Instagrame

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM