Filip Chudý Krimi

Po nehode v Trenčianskom okrese jeden zranený: FOTO priamo z miesta

Dopravná nehoda pri obci Trenčianska Turná si vyžiadala jednu zranenú osobu. Pozrite informácie od hasičov.

Ilustračný obrázok k článku Po nehode v Trenčianskom okrese jeden zranený: FOTO priamo z miesta
4
Galéria
Zdroj: KR HaZZ v Trenčíne

V katastri obce Trenčianska Turná bola ohlásená dopravná nehoda dvoch osobných motorových vozidiel. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne Marián Petrík.

Na zásah boli podľa jeho slov vyslaní štyria príslušníci Hasičského a záchranného zboru z Trenčína s jedným zásahovým vozidlom.

„Po príchode na miesto udalosti bolo zistené, že obaja účastníci sa nachádzali mimo postihnutých vozidiel. Následkom dopravnej nehody sa zranila jedna osoba, pričom z vozidiel vytekali prevádzkové kvapaliny,“ povedal Petrík.

Ako ďalej uviedol, zasahujúci hasiči zabezpečili miesto udalosti a súčasne preverili zdravotný stav oboch účastníkov. „Jedna zranená osoba bola po poskytnutí predlekárskej pomoci odvezená posádkou ZZS na ďalšie ošetrenie do nemocnice,“ doplnil.

Následne príslušníci HaZZ podľa slov Petríka na havarovaných vozidlách vykonali požiarno-bezpečnostné opatrenia a prostredníctvom absorpčnej látky zachytili a z vozovky odstránili vytečené prevádzkové kvapaliny. Nehoda sa stala v pondelok 16. septembra po 17.30 hod.

Pozrite si aj foto priamo z miesta nehody.

Nehoda v katastri obce Trenčianska Turná: Pozrite zábery od hasičov
4
Galéria
Zdroj: KR HaZZ v Trenčíne
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM