Filip Chudý Krimi

Policajná naháňačka v Trenčíne: Opitý vodič počas úniku narazil do auta, FOTO

Policajná hliadka z Trenčína chcela zastaviť vodiča, ten však začal unikať pred mužmi zákona. Nakoniec však skončil v rukách polície.

Ilustračný obrázok k článku Policajná naháňačka v Trenčíne: Opitý vodič počas úniku narazil do auta, FOTO
Zdroj: Polícia SR - Trenčiansky kraj

Na Jasnej ulici v Trenčíne zastavovala policajná hliadka osobné vozidlo Mitsubishi. Informovala o tom trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti s tým, že vodič na znamenie na zastavenie nereagoval a pokračoval ďalej v jazde.

Alkohol

„Na ulici Pred poľom neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam a narazil do zaparkovaného vozidla VW Passat. Ani po tomto neostal stáť a unikal pred policajnou hliadkou. Policajti ho dostihli pri jednom z bytových domov a vyzvali k predloženiu dokladov a k vykonaniu dychovej skúšky,“ opísala polícia.

Ako ďalej uviedla, 52-ročný vodič policajtom predložil požadované doklady a následne vykonal dychovú skúšku. „Tá mala pozitívny výsledok – 2,40 promile alkoholu. Opakovaná dychová skúška ukázala 2,17 promile. Škoda na vozidlách bola predbežne vyčíslená na asi 550 €,“ pripojili.

Viac správ zo Slovenska

Trest

Policajti ďalej zistili, že vodič je držiteľom aj zbrojného preukazu. „Po tejto opileckej jazde však okrem vodičského preukazu príde aj o zbrojný preukaz,“ oznámili muži zákona.

Vodič už čelí obvineniu z prečinu ohrozenie pod vplyvom návykovej látky. Za tento skutok je trestná sadzba až jeden rok odňatia slobody. O výške trestu, v prípade alkoholu nad jedno promile, rozhodne súd. Dodali k prípadu.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Takto to vyzeralo priamo na mieste.

FOTO: Trenčianski policajti obvinili 52-ročného opitého vodiča, ktorý unikal
6
Galéria

Správy z Trenčína a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM