Lenka Merava Kultúra

Pool Tool po roku opäť v Nemšovej

Tretí ročník festivalu Pool Tool Open Air Festival sa uskutoční 16. júla v Nemšovej na letnom kúpalisku. Na návštevníkov čaká celodenný program. Medzi lákadlá patrí okrem kvalitnej hudby nočné kúpanie , grilovanie , letné drinky.

Pre „dancing people“ je pripravený kvalitný line up na čele s najlepšími Dj-mi v okolí. Návštevníci sa budú môcť vytancovať pri dvoch pódiach pod holým nebom. Pripravená bude i chill out zóna , ktorá bude poskytovať úkryt pred slnkom či hlukom a stane sa miestom na relax. Myšlienka zorganizovať volejbalový turnaj, ktorý ponesie názov Wave Volleyball Tournament zostáva rovnako ako minulý rok. Povinnosťou účastníkov turnaja je zaregistrovať sa. Výhercovia získajú atraktívne hudobné ceny.

Návštevníci sa môžu tešiť i na atrakcie ako rotačný býk či trampolína, milovníci zumby budú mať možnosť zacvičiť si s profesionálkou. Lákadlom a zároveň novinkou bude Wifi Coctail Bar, kde budete môcť popíjať ľadové exotické drinky pod slnečníkmi a popri tom surfovať na vlnách internetu. Organizátori veria, že tohtoročný POOL TOOL Open Air Festival prinesie na tváre návštevníkov letnú , pohodovú náladu , radosť , a sľubujú , že sa budú snažiť vydať maximum a dbať na každý detail , aby naň ľudia v dobrom spomínali a tešili sa na ďalší ročník.

Lucia Sluková

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM