Marek Vatraľ Hokej Správy

Poznáme meno nové trénera Dukly Trenčín: Kto tam ešte bude pôsobiť v novej sezóne?

Post hlavného trénera HK Dukla Trenčín prevezme bývalý odchovanec trenčianskeho hokeja. Ako ešte bude vyzerať realizačný tím pre novú sezónu 2019/2020?

Ilustračný obrázok k článku Poznáme meno nové trénera Dukly Trenčín: Kto tam ešte bude pôsobiť v novej sezóne?
Zdroj: TASR

Len prednedávnom sme vám priniesli informáciu, že Peter Oremus skončil vo funkcii hlavného trénera hokejistov Dukly Trenčín. Po viac ako týždni je už známe meno jeho nového nástupcu. Kto sa ním stal?

Novým hlavným trénerom HK Dukla Trenčín pre sezónu 2019/2020 bude podľa oficiálnej web stránky hokejového klubu bývalý asistent Petra Oremusa a odchovanec trenčianskeho hokeja Ján Pardavý st. V minulých sezónach 2010–11, 2011–12 a 2012–13 bol tiež aj kapitánom A-tímu HK Dukla Trenčín.

„Som veľmi vďačný za túto šancu. Každý tréner sa chce v kariére posúvať a môj posun z asistenta na hlavného trénera si veľmi cením. Musím poďakovať Peťovi Oremusovi za prácu, ktorú tu počas dvoch rokov odviedol a z môjho pohľadu sa mi nemohlo stať nič lepšie ako spolupracovať s ním. Ako profesionálne, tak i ľudsky odviedol skvelú prácu a mohol som pri ňom získavať nové skúsenosti. Dostával som od neho veľa príležitostí aj na svoju realizáciu,“ zdôraznil pre web HK Dukla Trenčín nový tréner Ján Pardavý.

Jeho asistentom bude ďalší bývalý hráč Dukly Peter Frűhauf, ktorý iba v marci ukončil aktívnu hokejovú kariéru. Ďalšou novinkou klubu bude pôsobenie bývalého kapitána mužstva Branka Radivojeviča, ktorý tu bude zastávať post športového riaditeľa a taktiež druhého asistenta trénera.

Na brankárskom mieste ostáva aj naďalej Peter Kosa.

Hokej Slovensko: viac aktuálnych správ z hokeja

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trenčína a okolia

Radosť trenčianskych juniorov z majstrovského titulu

Zdroj: Facebook

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM