Rôzne

Pripravte sa na parádnu dávku športu a zábavy: Deň s Mufuzou láka na skvelý PROGRAM

Ako vyzerá spojenie športu, zábavy a kultúry? Už o niekoľko dní vám to ukáže jedinečný festival, na ktorý lákajú herci, športovci, hudobníci a ďalšie známe osobnosti.

Ilustračný obrázok k článku Pripravte sa na parádnu dávku športu a zábavy: Deň s Mufuzou láka na skvelý PROGRAM
25
Galéria
Zdroj: MUFUZA

Futbalový štadión MŠK Považská Bystrica sa v nedeľu 27. augusta stane dejiskom jedinečného podujatia Deň s Mufuzou. Na svoje si príde naozaj každý.

Pripravená je totiž jedinečná šou, ktorá nemá na Slovensku a ani v okolitých krajinách obdobu.

MUFUZA je skratka Mužstva futbalových zázrakov. Tvoria ho známi herci, speváci, športovci a moderátori. Diváci sa tak v Považskej Bystrici môžu tešiť na množstvo známych tvárí a niekoľkohodinový program plný športu, hudby a skvelej zábavy.

Mufuza sa do Považskej Bystrice vracia presne po 18 rokoch, kedy tu 27.8.2005 odohrala legendárny futbalový zápas s českou Amforou.

Pre každého niečo

Všetko vypukne už o 13.00 hodine programom pre deti, v ktorom sa predstaví Šašo Bimbo a Čimbo a Divadielko Zuzka a Miška (Ty si iná ako ja).

Milovníkov športu čaká o 14.45 hodine futbalová šou Starí páni Považská Bystrica vs. MUFUZA, ktorú bude moderovať Stano Gális. Vo futbalovej show sa v drese Mufuzy predstavia aj futbaloví internacionáli Andrej Porázik, Dušan Borbely, Milan Ivana, Štefan Maixner, Tomáš Medveď, Marek Hollý, Jozef Michalek, hokejisti Róbert Pukalovič, Branislav Jánoš, ktorí budú doplnení hercami a moderátormi.

Skvelá zábava až do noci

Chýbať nebude ani poriadna dávka kultúry. Tešiť sa môžete na Allan Mikušek Band (16.00) a Mirku Gális Partlovú s hosťom Petrom Makranským (17.00).

O salvy smiechu nebude o hodinu neskôr núdza vďaka programu Ftipák (Petra Kepeňová, Ján Babjak, Ľubo Malinák, Ivo Gogál, Pavol Topoľčský, Marián Labuda, Rasťo Piško, Rasťo Sokol a Ivo Hlaváček).

Vystúpenie pripravil aj LOJZO (19.00), Marián Greksa, Henry Tóth a Laco Kováč (20.00). Vystúpenie rockerov doplní aj saxofonista z IMT Smile Mario GAPA Garbera a už teraz sa môžete tešiť na jeho “battle” s geniálnym gitaristom Henrym Tóthom.

O 21.00 uvidíme TREZOR s Mariánom Miezgom, Marekom Labudom, Mariánom Labudom, Jurajom Slobodom, Michalom Šulekom a Ladislavom Zwachom. Všetko ukončí Oldies párty MUFUZA (22.00) s DJ-om Robom Majlingom.

Okrem bohatého kultúrno-športového programu na návštevníkov čakajú aj prezentácie športových klubov z Považskej Bystrice, skákacie hrady, food court, cukrová vata, popcorn a poteší aj skvelé pivo Bakalář, miešané nápoje a výborná káva.

Vstupné je vo výške 5 eur. Deti do desať rokov majú vstup zdarma.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež

MUFUZA
25
Galéria
Zdroj: MUFUZA
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM