Marek Vatraľ Rôzne

Prvé INFO o vianočných trhoch v Trenčíne: Aké novinky nás čakajú?

Aj keď nás ešte príjemne šteklí slnko a nikomu sa zrejme nechce ani pomyslieť na treskúcu zimu, máme pre vás prvé informácie o vianočných trhoch. Veríme, že vás zahrejú :)

Ilustračný obrázok k článku Prvé INFO o vianočných trhoch v Trenčíne: Aké novinky nás čakajú?
Zdroj: TASR

Vianočné trhy v Trenčíne potrvajú ako súčasť podujatia Čaro Vianoc pod hradom od 5. do 23. decembra. Mesto Trenčín chystá pre návštevníkov aj niekoľko noviniek. Informuje o tom oficiálna web stránka mesta.

Na Mierovom námestí bude podľa informácií mesta rozmiestnených 56 drevených domčekov. Z toho až 44 bude určených pre remeselníkov. Okrem ľudových a moderných remeselníckych výrobkov by mali byť v ponuke aj tradičné potravinárske výrobky ako sú napríklad medovníky, trvanlivé pečivo, mäsové a syrárske výrobky.

„Novinkou budú aj dve predajné miesta, do ktorých mesto hľadá výnimočné, možno aj tradičné gastronomické lahôdky – napr. parené buchty, podpecníky, párance, vegetariánske jedlá a pod. Nebudú sa v nich predávať alkoholické nápoje a na ich prenájom je vyhlásené výberové konanie,“ spresňuje mesto.

Zmeny sa oproti minulým rokom podľa mesta prejavia aj v súvislosti s predajom občerstvenia na Vianočných trhoch. Prenájom stánkov sa má realizovať formou elektronickej aukcie a aj ich rozmiestnenie má byť iné.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trenčína a okolia

Sledujte nás aj na Instagrame

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM