Futbal

Prvé predkolo Európskej ligy UEFA: Kto budú možní súperi AS Trenčín?

Žrebovanie prebehne vo švajčiarskom Nyone, ktorý je sídlom UEFA.

Ilustračný obrázok k článku Prvé predkolo Európskej ligy UEFA: Kto budú možní súperi AS Trenčín?
Zdroj: TASR

Počas stredajšieho žrebu úvodných dvoch kvalifikačných kôl Európskej ligy UEFA spozná AS Trenčín súpera v prvom predkole tejto európskej pohárovej súťaže. Známy bude aj žreb druhého predkola EL UEFA. Žrebovanie prebehne vo švajčiarskom Nyone, ktorý je sídlom UEFA. Priamy prenos prinesie portál Európskej futbalovej únie Uefa.com. Začína sa o 13.00 h. O novinkách informovala oficiálna web stránka klubu AS Trenčín.

Už dnes je však známe nasadenie do košov. AS Trenčín sa ocitol v treťom koši a jeho súperom sa stane jeden z nenasadených tímov. Sú nimi čiernohorský FK Budučnost Podgorica, albánsky FK Partizani Tirana, maďarský Újpest FC, gruzínsky FC Samtredia alebo luxemburský Racing FC Union Luxembourg.

Aj v druhom kvalifikačnom kole budú futbalový klub AS Trenčín žrebovať ako nasadené mužstvo. O postupe sa rozhodne na trávniku v dvojzápase proti jednému zo spomenutej pätice.

Zápasy úvodného predkola Európskej ligy sú na programe 12. a 19. júla. Prvé zápasy druhého predkola sa budú hrať 26. júla a 2. augusta. Prípadné tretie predkolo je 9. a 16. augusta so žrebom 23. júla.

Futbal Slovensko: viac aktuálnych správ z futbalu

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trenčína a okolia

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM