Kultúra

Prvý júnový víkend v Trenčíne: Farmársky jarmok a Deň detí ešte nie sú všetko!

Vynovené Mierové námestie bude cez víkend patriť najmä deťom. Voľné dni však ponúknu aj iné zaujímavé podujatia.

Ilustračný obrázok k článku Prvý júnový víkend v Trenčíne: Farmársky jarmok a Deň detí ešte nie sú všetko!
Foto: Marek Vatraľ

Slávnostné otvorenie ihriska s vodným svetom

1. 6. 2018 o 16:00, Karpatská ulica

Opekačka, súťaže, dídžeji, atrakcie…

Kinotip: Až na dno

1. 6. 2018 o 19:00, Art Kino Metro

Novinka svetovo uznávaného režiséra W. Wendersa. Britský agent James (James McAvoy) a podmorská biologička Danielle (Alicia Vikander) sa prvýkrát stretávajú na pláži v Normandii a zamilujú sa. Po niekoľkých spoločných dňoch ich práca od seba oddelí a v osamotení čelia smrtiacim hrozbám. On v zajatí džihádistov, ona v hlbinách oceánu.

Koncert: Cars and Trains (USA)

1. 6. 2018 o 21:00, Klub Lúč

Hudba z ďalekého Portlandu v Oregone, folkáč, čo používa comp, sampler a gitaru a vydal pár releasov pod hiphopovým labelom, ktorému šéfuje Ceschi. Robí skladby, v ktorých sú všetky tie diaľky, ktoré bez áut a vlakov a túžby spoznávať nové nemajú zmysel. 

Farmárky jarmok

2. 6. 2018 od 8:00 do 12:00, Mierové námestie

Nebudú chýbať kvety, priesady, zelenina, ovocie, bylinky či dobré jedlo. Na pódiu sa predstaví Big Band z Novák a formácia Harvestri.

Deň detí na námestí

2. 6. 2018 o 13:00, Mierové námestie

Detský jarmok, atrakcie, vystúpenia, koncerty, súťaže, cirkus, sprievodné podujatia…

Hrací stôl

2. 6. 2018 o 16:00, Klub Lúč

Interaktívny hudobný workshop pre deti ale aj dospelých. Limitovaná kapacita 15 miest. Hrací stôl je zostava moderného hudobného hardwaru, midi kontrolerov, synthezátorov, samplérov, efektových procesorov. Všetko je naprogramované tak, aby so sebou jednotlivé zvuky a sekvencie ladili. Hrací stôl je zážitkový workshop, ktorý produkuje zvukovú hru s malými deťmi, ale aj detailné skúmanie jednotlivých nástrojov a softwaru Ableton live, ktorým sú jednotlivé nástroje prepojené. 

Kinotip: Dve nevesty, jedna svadba

2. 6. 2018 o 19:00, Art Kino Metro

Marie (Anna Polívková) je typická mestská singl. Pracuje síce ako úspešná televízna moderátorka, ale vo vzťahoch má dar priťahovať iba hlupákov. Naopak, jej sestra Karolína (Ester Geislerová) už toho pravého našla a plánuje svadbu. A tak Marie prichádza za rodinou na návštevu do rodného mesta. Doma stretáva svoju dávnu lásku Jiřího (Jaroslav Plesl). Počas niekoľkých okamihov je jasné, že ich stará láska časom nevyprchala. Ale celá vec má jeden háčik. Jiří je snúbencom jej sestry.

Kinotip pre deti: Bella a Sebastian 3: Navždy priateľmi

3. 6. 2018 o 16:00, Art Kino Metro

Od posledného príbehu o priateľstve medzi Bellou a Sebastiánom prešli už dva roky. Z Belly sa stala medzičasom mama troch rozkošných šteniatok a zo Sebastiána je už veľký chlapec. Pierre a Angelina budú mať čoskoro svadbu a snívajú o novom živote, niekde inde, mimo hôr… Čo však Sebastián rázne odmieta.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trenčína a okolia

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM