Marek Vatraľ Kultúra

Prvý októbrový týždeň: V Trenčíne môžete na nudu zabudnúť

V tomto týždni nás čakajú prvé októbrové dni. Na akých akciách ich môžu Trenčania stráviť?

Ilustračný obrázok k článku Prvý októbrový týždeň: V Trenčíne môžete na nudu zabudnúť
Zdroj: TASR

Medzinárodný deň kávy

1. 10. o 17:00 hod., Savanna Café

Prednáška o káve spojená s prezentáciou alternatívnych príprav kávy a ochutnávkou. Program: Prednáška – Vône kávy. Ukážka alternatívnych príprav kávy a možnosti prípravy kávy doma. Rozdiely medzi odrodovými a výberovými kávami. Ochutnávka rozličných odrôd káv. Celková výroba kávy, od jej zberu, praženia až po hotový nápoj vo Vašej šálke a oveľa viac.

Kinotip: Hell Fest: Park hrôzy

1. 10. o 20:40 hod., Cinemax

Partia kamarátov si ide užiť do zábavného parku hrôzy. Uprostred strašidelných atrakcií ich ale začne terorizovať a prenasledovať skutočná hrozba. Maskovaný zabijak. Ako sa dovoláte pomoci na mieste, kde si všetci myslia, že šialenec, ktorý sa vás pokúša zabiť a likviduje vašich kamarátov, je súčasťou show? Horor „Hell Fest“ pripravili producenti populárneho seriálu Živí mŕtvi (The Walking Dead).

Zdeňka Jordánová – Muž a žena, umenie žiť

2. 10. o 17:30 hod., Galéria vážka

Stretnutie so spisovateľkou Zdeňkou Jordánovou na tému muž a žena, umenie žiť.

Bezplatný kurz meditácie s Vladom Kulíškom

2. 10. o 18:15 hod., KC Aktivity

Dozviete sa čo je meditácia, meditácia a každodenný život, sebaprekonávanie, význam mantier, sport a meditácia, hudba a meditácia, praktické cvičenia.

Kinotip: Pivnica

2. 10. o 20:50 hod., Cinemax

Dlhoročné manželstvo Milana a Táne je v troskách, spája ich už len jediná dcéra Lenka. Keď sa však šestnásťročná tínedžerka nevráti domov z párty, ich život sa obráti naruby. Oboch rodičov pohltí bezmocnosť, strach a pocit viny. Kamaráti, spolužiaci, susedia, nikto im nevie pomôcť. Milan už neverí ani policajnému pátraniu, ktoré nikam nevedie a rozhodne sa odhaliť pravdu sám. Čoho všetkého je schopný zúfalý rodič, keď mu zmizne dieťa?

Kinotip pre deti: Websterovci

3. 10. o 15:00 hod., Cinemax

Websterovci sú viacgeneračná pavúčia rodina žijúca na najvyššom poschodí v útulných kokónoch zavesených vo výťahovej strojovni. Ich každodenné výzvy a drobné víťazstvá nastavujú zrkadlo nášmu svetu ľudí. V šiestich príbehoch objavíme nielen pevnosť pavúčieho vlákna, ale najmä skutočnú silu veselej rodiny, ktorú spája. Slovenská filmová a televízna akadémia ocenila seriál Websterovci ako najlepší slovenský animovaný film za rok 2017.

Také zo života so Sajfom

3. 10. o 19:00 hod., Kino Hviezda

Mário Šmýkal uvádza zábavnú talkshow Také zo života. Hosťami budú moderátor a vloger Matej Sajfa Cifra, hokejista Branko Radivojevič a zakladatelia prvého trenčianskeho bezobalového obchodu Bezobalis – Martin Gajdoš a Martina Novotová. Hudobným hosťom bude kapela Kreins.

Job fórum 2018

4. 10. o 8:30 hod., Expo Center

10. ročník medzinárodného veľtrhu pracovných príležitostí a vzdelávania.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trenčína a okolia

Sledujte nás aj na Instagrame

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM