Filip Chudý Krimi

Púť v okrese Trenčín spôsobí obmedzenie: Pozrite, kedy známu cestu uzavrú, FOTO

Polícia oznámila pripravované dopravované obmedzenie na známej ceste Trenčianskom okrese. Kedy presne prebehne?

Ilustračný obrázok k článku Púť v okrese Trenčín spôsobí obmedzenie: Pozrite, kedy známu cestu uzavrú, FOTO
3
Galéria
Zdroj: TASR

Okresný dopravný inšpektorát OR PZ v Trenčíne upozorňuje motoristickú verejnosť , že počas soboty 20. júla do nedele 21. júla bude čiastočne obmedzená a odklonená cestná premávka na ceste II/507 v k.ú. Skalka nad Váhom. Informovala o tom Elena Antalová z oddelenia komunikácie a prevencie Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne.

„Z dôvodu konania kultúrno-spoločenskej akcie Púť na Skalke 2019 polícia upozorňuje motoristickú verejnosť, že v čase od soboty 17:00 h do nedele 1:00 h a taktiež v nedeľu od 7:00 h do 15:00 h bude úplne uzavretá cesta medzi Zamarovcami a Skalkou nad Váhom,“ povedala Antalová.

Cestná premávka bude podľa jej slov riadená príslušníkmi polície a taktiež bude riadne vyznačená obchádzka z obce Skalka nad Váhom cez obec Hrabovka na ulice Istebnícka a Vlárska v Trenčíne. „S cieľom zaistenia bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky žiadame vodičov motorových vozidiel, aby boli pozorní a vzájomne ohľaduplní a rešpektovali pokyny polície a usporiadateľov tejto kultúrno-spoločenskej akcie,“ doplnila.

Polícia zároveň žiada vodičov motorových vozidiel, aby sa plne venovali vedeniu vozidla a sledovali situáciu v cestnej premávke, dbali na zvýšenú opatrnosť a vzájomnú ohľaduplnosť.

Púť na Skalke 2019 spôsobí v Trenčianskom okrese dopravné obmedzenia
3
Galéria
Zdroj: KR PZ v Trenčíne

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM