Rôzne

Rýchly KVÍZ: Turistické magnety nášho okresu

V okrese Trenčín sa nachádza množstvo atrakcií, ktoré lákajú na ideálny výlet po okolí. Otestujte sa, ako dobre ich poznáte.

Ilustračný obrázok k článku Rýchly KVÍZ: Turistické magnety nášho okresu
Foto: Ľuboš Krajčír

Náš okres je posiaty mnohými turistickými lákadlami v podobe úchvatných prírodných úkazov alebo nádherných kultúrnych pamiatok. Je len na vás či sa rozhodnete relaxovať v lone panenskej prírody, alebo sa vyberiete preskúmať doposiaľ nepoznané miesta vytvorené človekom.

O mnohých ste možno počuli, prípadne čítali, ale nemali ste možnosť ich doteraz navštíviť. Možno vás k tomu inšpiruje náš rýchly kvíz, ktorý vás zoznámi s vyhľadávanými atrakciami v našom okrese.

V kvíze sa vám postupne zobrazí desať otázok. Ku každej máte na výber z troch možností, správna je, samozrejme, vždy len jedna. Avšak pozor, na odpoveď na každú otázku máte len 10 sekúnd. Ak nestihnete odpovedať v limite, otázka bude hodnotená ako nezodpovedaná.

Kvíz bude okamžite vyhodnotený a vy zistíte, na koľko otázok ste odpovedali správne. Kvíz môžete kedykoľvek opakovať a vylepšovať si svoje skóre. Výsledok kvízu môžete jednoducho, jediným kliknutím, zdieľať na facebooku a pochváliť sa ním i vaším priateľom.

Hrajte tu: Fakty o turistických lákadlách v našom okrese

Vyskúšajte tiež:

Vyznáte sa v histórii Trenčianskeho hradu? Desať otázok, ktoré vás preveria?

10 otázok o Trenčanoch: Čo viete o ľuďoch, ktorí žijú okolo nás?

Desať historických rokov, ktoré by mal poznať každý Trenčan

Rýchly KVÍZ: Trenčianske námestie v desiatich otázkach

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trenčína a okolia

Foto:ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM