Marek Vatraľ Krimi

Silvester očami mestských v Trenčíne: Aké prípady museli riešiť?

Mestskí policajti v Trenčíne mali plné ruky práce aj počas silvestrovskej noci. Pozrite, aké výjazdy museli absolvovať na podnet niekoľkých ohlásených prípadov.

Ilustračný obrázok k článku Silvester očami mestských v Trenčíne: Aké prípady museli riešiť?
Zdroj: TASR

Mestská polícia Trenčín (MP) mala aj na prelome starého a nového roka niekoľko výjazdov, počas ktorých musela riešiť niekoľko nahlásených prípadov. Redakciu Trencin24 o tom informoval Peter Sedláček, ktorý je momentálne poverený vedením MP Trenčín.

Počas silvestrovského večera do skorých ranných hodín Nového roku 2019 mali mestskí policajti v Trenčíne podľa slov Petra Sedláčka päť výjazdov.

„Jedenkrát bolo podozrenie z krádeže vlámaním do garáží na Novomestského ulici a jedenkrát bolo podozrenie z priestupku správania podľa paragrafu 49, čo sa týka občianskeho spolunažívania na Hurbanovej ulici. Nahlásene bolo aj rušenie nočného kľudu na Ulici Jána Prháčka,“ uviedol Sedláček.

Podľa Petra Sedláčka však jeho kolegovia museli riešiť aj iné problémy.

„Jedenkrát bolo ohlásené aj znečistenie verejného priestranstva na Mierovom námestí, kde boli rozbité fľaše. Okrem toho tam ešte bolo nahlásené aj verejné pohoršenie ležiacej osoby, bohužiaľ, bezdomovca,“ doplnil Sedláček.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trenčína a okolia

Sledujte nás aj na Instagrame

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM