Marek Vatraľ Krimi

Stratená 500 eurová bankovka v trenčianskom obchoďáku: Polícia hľadá tohto muža! FOTO

Policajti z Trenčína žiadajú o pomoc pri stotožnení podozrivého muža z bezpečnostných kamier, ktorý si podľa policajnej správy prisvojil cudziu finančnú hotovosť.

Ilustračný obrázok k článku Stratená 500 eurová bankovka v trenčianskom obchoďáku: Polícia hľadá tohto muža! FOTO
5
Galéria

Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru (PZ) z Trenčína vedie trestné stíhanie vo veci prečinu „zatajenie veci“. Informovala o tom trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

„V obchodnom centre na Ulici Belá v Trenčíne stratila Iveta z Trenčína bankovku v nominálnej hodnote 500 eur. Okoloidúci muž ju zbadal, zdvihol, ale poškodenej ju nevrátil. S bankovkou išiel ihneď do banky, aby si overil, či je pravá. Neznámy páchateľ si prisvojil cudziu vec malej hodnoty, ktorá sa dostala do jeho rúk nálezom,“ vysvetlila súvislosti trestného činu Antalová.

Na záberoch z bezpečnostných kamier je podľa Antalovej vidieť muža, ktorý s bankou vošiel do priestorov banky a po overení jej pravosti odišiel. Jedná sa podľa nej o muža s prešedivelými vlasmi, ktorý mal oblečenú tmavú mikinu a modré rifle. Na hlave mal tmavú šiltovku a okuliare s tmavým rámom.

„Touto cestou žiadame občanov o pomoc pri stotožnení neznámeho muža zo záberov z bezpečnostných kamier,“ dodala Antalová.

Akékoľvek informácie k jeho totožnosti môžu občania podľa Antalovej poskytnúť na bezplatnom telefónnom čísle 158 alebo aj prostredníctvom e-mailu: peter.suchanek2@minv.sk. Podľa hovorkyne môžete kontaktovať Policajný zbor aj na ich oficiálnej stránke na Facebooku formou súkromnej správy.

K udalosti došlo podľa Antalovej 18. Januára o 15.00 hodine v priestoroch spomínaného ob­chodného centra.

FOTO: Podozrivý muž, ktorý si v obchodnom centre v Trenčíne prisvojil cudzie pen
5
Galéria

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM