Tlačové správy

Tesco spúšťa obľúbené online nákupy už aj v Trenčíne, Banskej Bystrici a Poprade

Obľúbená služba už aj v našom meste. Pozrite podrobnosti.

Ilustračný obrázok k článku Tesco spúšťa obľúbené online nákupy  už aj v Trenčíne, Banskej Bystrici a Poprade
Zdroj: TESCO SR

Reťazec Tesco reaguje na aktuálnu mimoriadnu situáciu a rozširuje službu Tesco Online nákupy do nových lokalít na Slovensku. Chlieb, nápoje, prášok na pranie, detské plienky či granule pre psíkov si od dnes 6. mája 2020 môžu objednať z bezpečia domova už aj obyvatelia Trenčína, Nového Mesta nad Váhom, Trenčianskych Teplíc, Banskej Bystrice, Zvolena, Popradu, Spišskej Novej Vsi, Kežmarku a okolia. Pri každom doručení produktov platia bezpečnostné opatrenia, ktoré chránia zdravie zákazníkov aj kolegov Tesca.

,,Slováci si Tesco Online nákupy obľúbili hneď pri spustení v roku 2012, odkedy dostupnosť služby postupne rozširujeme. Rozhodli sme sa pružne zareagovať na aktuálnu mimoriadnu situáciu a pomôcť najnovšie aj obyvateľom Trenčína, Banskej Bystrice, Popradu a okolia. Tesco Online nákupy dopĺňajú našu širokú sieť 150 predajní rôznych formátov na Slovensku. Vďaka našej službe zároveň prinášame starostlivosť navyše tým najzraniteľnejším, pre ktorých môže byť momentálne náročné ísť si nakúpiť priamo do našich predajní,“ hovorí Martin Kuruc, výkonný riaditeľ Tesca na Slovensku.

Nákupy potravín cez smartfón, tablet či počítač sú od 6. mája 2020 dostupné pre 583-tisíc obyvateľov a 209-tisíc domácností v Trenčíne, Banskej Bystrici, Poprade a okolí. Zákazníci si dostupnosť služby vo svojej lokalite môžu overiť jednoducho: podľa PSČ a miesta bydliska na webstránke služby.

Tesco Online nákupy úspešne fungujú aj v ďalších mestách naprieč Slovenskom vrátane Bratislavy, Nitry, Trnavy, Košíc, Prešova, Žiliny, Martina, Považskej Bystrice a ich okolia. V reakcii na zvýšený dopyt zákazníkov Tesco v týchto lokalitách počas apríla posilnilo dostupnosť služby o 40 % vďaka novým časovým úsekom, ktoré si môže zákazník vybrať na dodanie svojho nákupu. Popri rozširovaní služby Online nákupy dbá Tesco na bezpečnosť zákazníkov a kolegov. S ohľadom na zdravie zákazníkov reťazec predstavil niekoľko zmien pri nakupovaní potravín online vrátane zamedzenia kontaktu zákazníka s kuriérom na nevyhnutné minimum či akceptácie platieb iba kartou vopred. Suma za nákup je pritom zákazníkovi odpočítaná z účtu až po dodaní tovaru.

Online nákupy už pre dva milióny Slovákov

Najobľúbenejšia služba dovozu potravín, drogérie či potrieb pre domácnosť je od 6. mája 2020 celkovo dostupná pre celkovo 800-tisíc domácností a 2 milióny ľudí na Slovensku. Autá k zákazníkom mesačne rozvezú priemerne 950-tisíc výrobkov a najazdia viac ako 113-tisíc kilometrov.

Nákupy na doručenie podľa zákazníckych zoznamov pripravujú špecialisti – pracovníci vychystávania tovaru. Sú vyškolení tak, aby zakaždým vyberali ten najkvalitnejší tovar s najdlhšou zárukou a podľa pravidla: ,,Kúpil by si si to sám?"

Suma za doručenie sa pohybuje od 1,59 eura do 4,49 eura v závislosti od vybraného času dovozu. Ceny všetkých tovarov sú rovnaké ako v hypermarketoch Tesco v deň dodania. Zákazníci si môžu svoje nakupovanie ešte viac uľahčiť, a to vytvorením nákupných zoznamov cez webstránku alebo aplikáciu vo svojich smartfónoch.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: TESCO SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM