Rôzne

Testovanie odhalilo nové prípady COVID-19: Nárast aj v našom okrese

Ďalšia vlna testovania so sebou priniesla nové prípady nákazy koronavírusom. Na Slovensku to bolo 68 prípadov. Koľko v našom kraji a v okrese?

Ilustračný obrázok k článku Testovanie odhalilo nové prípady COVID-19: Nárast aj v našom okrese
16
Galéria
Zdroj: TASR/AP

Na Slovensku v nedeľu 23. augusta pribudlo 68 pozitívnych prípadov nákazy novým koronavírusom. Celkovo tak v krajine evidujú 3424 pozitívne testovaných na ochorenie COVID-19. Dobrou správou je, že sa vyliečilo ďalších 5 pacientov, celkovo ho tak prekonalo v našej krajine 2153 ľudí. Informuje o tom Národné centrum zdravotníckych informácií (NCZI) na svojom webe.

Nové prípady

Ministerstvo zdravotníctva SR uviedlo, že pozitívne testy malo 28 žien a 40 mužov vo veku od 3 do 89 rokov. Najviac v okresoch v okresoch Bratislava (41) a Michalovce (6)

V Trenčianskom kraji pribudlo 5 nových prípadov. Tri v okrese Nové Mesto nad Váhom a po jednom v okresoch Trenčín a Považská Bystrica.

Údaje z kraja

V Trenčianskom kraji sa doteraz podľa údajov Národného centra zdravotníckych informácií vyskytlo 537 potvrdených prípadov ochorenia COVID-19. Podľa okresov sú čísla nasledovné: 191 z okresu Prievidza, 123 z okresu Trenčín, 73 z okresu Bánovce nad Bebravou, 62 z okresu Nové Mesto nad Váhom, 21 z okresu Ilava, 21 z okresu Považská Bystrica, 20 z okresu Myjava, 17 z okresu Partizánske a 9 z okresu Púchov.

Veľká časť z nich je však už vyliečená.

Ďalšie zaujímavosti z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24 a Facebooku.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM