Filip Chudý Krimi

Tragická nehoda: Marek (†32) z okresu Trenčín podľahol zraneniam na mieste, FOTO

V susednom okrese sa odohrala tragická dopravná nehoda, pri ktorej vyhasol život Mareka z Trenčianskeho okresu. Čo uviedli muži zákona?

Ilustračný obrázok k článku Tragická nehoda: Marek (†32) z okresu Trenčín podľahol zraneniam na mieste, FOTO
4
Galéria
Zdroj: KR PZ v Trenčíne

V nedeľu 14. júla sa stala na ceste II/507 v katastri obce Beckov v miestnej časti Červená hora, okres Nové Mesto nad Váhom smrteľná dopravná nehoda. Informoval o tom Pavol Kudlička, hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne.

„K dopravnej nehode malo dôjsť tak, že 32-ročný Marek z okresu Trenčín jazdil na motocykli zn. Yamaha bez príslušného vodičského oprávnenia po uvedenej ceste v smere od obce Krivosúd-Bodovka k obci Beckov, pričom pri prejazde ľavotočivej zákruty v dôsledku neprispôsobenia rýchlosti jazdy svojím schopnostiam s motocyklom vyšiel vpravo mimo cestu, kde narazil do zvodidiel,“ opísal hovorca.

Ako ďalej uviedol, pri dopravnej nehode vodič motocykla utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. „Dopravní policajti z Nového Mesta nad Váhom začali trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Dopravná nehoda je v štádiu šetrenia,“ doplnil.

Polícia pripomína, že oproti vodičom motorových vozidiel sú motocyklisti zraniteľnejší a pri páde z motorky hrozia vážne zranenia alebo sa môže prísť aj o život. „Vždy treba jazdiť podľa svojich schopností a zručností, prispôsobiť jazdu stavu cesty, počasiu i ďalším okolnostiam, ktoré možno predvídať. Rešpektujte pravidlá cestnej premávky, predvídajte situáciu na ceste, sústreďte sa na jazdu, noste ochranný odev a prilbu s rukavicami, prípadne tzv. korytnačku na ochranu chrbtice a čo najviac reflexných prvkov na motorke, aj na odeve,“ dodal Kudlička.

Tragická dopravná nehoda, pri ktorej zomrel motocyklista z Trenčianskeho okresu
4
Galéria
Zdroj: KR PZ v Trenčíne
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM