Filip Chudý Krimi

Trenčana (67) zastavili policajti na Šmidkeho ulici: Teraz mu hrozí basa

Muži zákona informovali o prípade, ktorý sa odohral v Trenčíne na Šmidkeho ulici, po ktorom sa dostal 67-ročný vodič do maléru.

Ilustračný obrázok k článku Trenčana (67) zastavili policajti na Šmidkeho ulici: Teraz mu hrozí basa
Zdroj: TASR

Dopravní policajti z Trenčína riešia vodiča, ktorý v utorok 7. januára jazdil pod vplyvom alkoholu. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trenčíne na svojej facebookovej stránke.

Ako ďalej uviedli, policajná hliadka Pohotovostnej motorizovanej jednotky z Trenčína zastavila vo večerných hodinách v Trenčíne na Šmidkeho ulici 67-ročného vodiča z Trenčína, ktorý jazdil na aute značky Škoda.

„Pri kontrole sa vodič podrobil aj dychovej skúške s výsledkom merania 0,63 mg/l (1,31 promile) alkoholu v dychu,“ oznámila polícia.

V danej veci bolo podľa mužov zákona začaté trestné stíhanie vo veci prečinu ohrozovania pod vplyvom návykovej látky, pričom nezodpovednému vodičovi hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok.

Polícia opätovne upozorňuje vodičov, ktorí pred jazdou požijú alkoholické nápoje a sadnú si za volant, že svojou nezodpovednosťou ohrozujú nielen svoj život a zdravie, ale hlavne ohrozujú životy a zdravie ostatných účastníkov cestnej premávky. „Polícia takéto kontroly na zistenie požitia alkoholu vodičmi bude naďalej vykonávať v celom Trenčianskom kraji,“ dodali.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trenčína a okolia

Sledujte nás aj na Instagrame

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM