Rôzne

Trenčianska radnica rozdelí slušnú sumu: Ako možno získať časť koláča?

Žiadosť o dotácie sa dá v Trenčíne podať elektronicky, pričom mesto rozdelí šesťmiestnu sumu. Pozrite, ako to funguje.

Ilustračný obrázok k článku Trenčianska radnica rozdelí slušnú sumu: Ako možno získať časť koláča?
Zdroj: Adam Stečák

Mesto Trenčín v tomto roku podporí v rámci svojho dotačného programu sumou 225 200 eur granty v šiestich oblastiach. Po prvýkrát možno o dotáciu požiadať elektronicky.

Ako informovala hovorkyňa Trenčína Erika Ságová, kým doteraz musel žiadateľ o dotáciu z grantového programu mesta doručiť na úrad množstvo popísaného papiera, dnes v pohodlí svojho domova alebo kancelárie vyplní a odošle jednoduché tlačivo, ktoré nájde na webstránke trencin.egrant.sk.

„Prvým krokom je registrácia s uvedením emailovej adresy žiadateľa. Na ňu príde správa s odkazom, na ktorý treba kliknúť a tak si aktivovať účet. Potom sa už na stránke trencin.egrant.sk môžu žiadatelia prihlásiť a vyplniť žiadosť o dotáciu v oblasti, ktorú si vyberú. Každá žiadosť musí mať svoj osobitný účet, to znamená, že pre každú novú žiadosť musí byť vytvorená nová registrácia s novým užívateľským menom, emailovú adresu možno použiť rovnakú,“ uviedla hovorkyňa s tým, že dodávateľ systému na správu elektronických žiadostí pracuje na tom, aby bolo na budúci rok použiť len jeden užívateľský účet.

Mesto Trenčín plánuje v roku 2020 podporiť aktivity v oblastiach kultúry a záujmovej činnosti, práce s mládežou, sociálnych vecí, športu a telesnej kultúry, školstva, výchovy a vzdelávania a životného prostredia. Termín podania žiadostí vo všetkých oblastiach je do 29. februára do 23.59 h.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trenčína a okolia

Sledujte nás aj na Instagrame

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM