Filip Chudý Krimi

Trenčianski dopraváci chytili recidivistu (38): Počet priestupkov vás zarazí, FOTO

Trenčianski dopravní policajti namerali vodiča jazdiaceho nedovolenou rýchlosťou. Pri lustrácii však toho zistili viac.

Ilustračný obrázok k článku Trenčianski dopraváci chytili recidivistu (38): Počet priestupkov vás zarazí, FOTO
3
Galéria
Zdroj: TASR/KR PZ Trenčín

Policajti Okresného dopravného inšpektorátu z Trenčína dňa 5. septembra v obedňajších hodinách namerali cestným radarom vodiča jazdiaceho na aute zn. BMW po ceste I/61 v k.o. Melčice-Lieskové v úseku Trenčín – Štvrtok nad Váhom.

Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Pavol Kudlička s tým, že vodič sa rútil rýchlosťou 177 km/h.

„Po zastavení auta bolo zistené, že vodičom je 38-ročný muž z okresu Myjava. Priestupok bol realizovaný na mieste v blokovom konaní na sumu 800 eur,“ povedal krajský policajná hovorca.

Ten ďalej uviedol, že po vykonanej lustrácii vodiča bolo zistené, že tento rok je to už jeho piata bloková pokuta za prekročenie rýchlosti.

„Ďalším preverovaním bolo zistené, že sa jedná o skúseného ,dopravného recidivistuʻ, ktorý má v evidenčnej karte vodiča za jeho ,dlhoročnúʻ vodičskú kariéru (vodičský preukaz vydaný v roku 1999) už 56 záznamov za všetky druhy priestupkov, najviac za rýchlosť,“ uviedol Kudlička.

Dopravní policajti podľa jeho slov nielen v okrese Trenčín, ale na území celého Trenčianskeho kraja budú pokračovať v cestných kontrolách aj naďalej. „Na odhaľovanie priestupkov v cestnej premávke budeme využívať okrem bežného dohľadu aj inštitút objektívnej zodpovednosti,“ do­dal.

Takto ho namerali v najnovšom prípade.

Trenčianski dopravní policajti namerali vodiča (38) pri jeho 56. priestupku
3
Galéria
Zdroj: KR PZ v Trenčíne
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM