Marek Vatraľ Rôzne Správy

Trenčiansky kraj je jednoducho krásny: Jarné FOTKY ako dôkaz!

Profesionálni a amatérski fotografi z nášho kraja sa inšpirovali začínajúcou jarou a nafotili čarovné zábery. Presvedčte sa na vlastné oči, určite vám spravia deň.

Ilustračný obrázok k článku Trenčiansky kraj je jednoducho krásny: Jarné FOTKY ako dôkaz!
15
Galéria
Zdroj: KOCR Trenčín región

Krajská organizácia cestovného ruchu Trenčín región (KOCR Trenčín región) vyhlásila jarnú foto súťaž na tému “Trenčiansky kraj sa prebúdza”. Profesionálni a amatérski fotografi sa do nej mohli zapojiť v období od 20. marca 2019 do 22. apríla 2019. Informuje o tom oficiálna web stránka KOCR Trenčín región.

Podľa informácií Trenčín región v utorok 23. apríla zasadla odborná porota, ktorá z celkového počtu 145 zaslaných fotografií od 54 fotografov vybrala 15 najlepších, za ktoré môže verejnosť hlasovať až do 12. mája 2019.

Porota bola podľa vyhlasovateľa súťaže zložená z odbornej komisie. Jej členovia vrátane profesionálneho fotografa a reportéra Radovana Stoklasu, Barbory Varga-Petríkovej – riaditeľky umeleckej galérie M. A. Bazovského v Trenčíne a Eduarda Gensereka – držiteľa ocenenia Slovak Press Photo 2018, nakoniec vybrali 15 postupujúcich fotografií, ktoré vyhodnotili ako najlepšie.

Za vybrané fotografie môže verejnosť hlasovať priamo na web stránke KOCR Trenčín región od 26. apríla do 12. mája 2019. Výhercovia a hlasujúci budú odmenení peknými cenami.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trenčína a okolia

Sledujte nás aj na Instagrame

Pozrite si aj fotogalériu najkrajších záberov z foto súťaže Trenčiansky kraj sa prebúdza

Nádherné FOTKY z nášho kraja plné jari
15
Galéria
Zdroj: KOCR Trenčín región

V Trenčianskom kraji je stále čo obdivovať

Zdroj: YouTube.com

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM