Lenka Merava Iné športy

Tuning speed show

Na trenčianskom letisku sa od 16.hodiny začala Tunning speed show a potrvá do 11. septembra.Jej organizátorom je Libor Houšť.

Novinkou tohto ročníka je miss tuningu. „Dievčatá sa môžu prihlásiť priamo na mieste u moderátorov. Súťaž bude prebiehať v póbede. Ide o divácku súťaž.Tí budú hlasovať za dievčatá, ktoré budú vystupovať. Dievčatá dostanú tričká, ceny, poháre a najúspešnejšia sa bude môcť previesť v Porše 99 87 po okolí na pol hodinu,“ povedal organizátor Libor Houšť. O výsledkoch rozhodne odborná porota v zastúpení piatich ľudí a návštevníci zrazu. Okrem toho je pre nich pripravená disco Crazy night show, DJ Zdenda, DJ Romik,ohňostroj,strip show, streetfighter, kaskadérske vytúpenia a iné.

Súťaží sa v rôznych kategóriách šprinty na 1/4 míle. Tá je rozdelená do 1400, 1600,2000,2500, 3000, 3500, nad 3500 špeciál, diesel do 2500 a nad 2500. Potom je súťaž na kilometer meraný ako maximum. Súťaž tunning cup je to rozdelené podľa niekoľkých kategórií, je tu Európska scéna,Škoda scéna. Ide o zastúpenia rôznych automobiliek,ktoré porota hodnotí podľa značiek a úprav a následne je kategória starších áut,veteráni. Každá kategória víťazov získa po troch pohároch.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM