Správy Samospráva

V Miss Slovensko zabojuje aj Rebeka z trenčianskeho okresu: Porovnajte jej konkurenciu na FOTKÁCH

Medzi kráskami, ktoré zabojujú o titul najkrajšej z najkrajších, je aj Rebeka Barboráková zo Soblahova z okresu Trenčín s číslom 10.

Ilustračný obrázok k článku V Miss Slovensko zabojuje aj Rebeka z trenčianskeho okresu: Porovnajte jej konkurenciu na FOTKÁCH
13
Galéria
Zdroj: TASR

Finalistky 23. ročníka súťaže krásy MISS SLOVENSKO sú známe. V bratislavskom hoteli DoubleTree by Hilton ich oficiálne uviedla riaditeľka súťaže Karolína Chomisteková.

Finálová dvanástka

O korunku Miss Slovensko 2018 sa uchádzajú krásky z celého Slovenska. Sú medzi nimi študentky rôznych vysokých či stredných škôl, s rôznymi zameraniami. Sú medzi nimi modelky, ale aj dievčatá, ktoré s modelingom zatiaľ vôbec neprišli do kontaktu. Najmladšia finalistka bude mať v deň finále 18 rokov. Najstaršia má podľa pravidiel súťaže 24 rokov.

Medzi kráskami, ktoré zabojujú o titul najkrajšej z najkrajších, je aj Rebeka Barboráková zo Soblahova z okresu Trenčín s číslom 10.

Do finálového večera, ktorý sa uskutoční 28. apríla, čaká dievčatá ešte jedno sústredenie zamerané na spoločné aktivity, medzi nimi nakrúcanie profilových vizitiek i upútaviek k diváckemu hlasovaniu o EVA Miss Sympatia. V marci bude finalistky hostiť kaštieľ Chateau Földváry, a čaká ich tiež dvojtýždňové sústredenie v Bratislave, spojené s módnymi prehliadkami a prípravou na veľké finále.

Medzi ďalšie finalistky patria Dominika Grecová (1, Humenné), Frederika Chovancová (4, Levoča), Zuzana Liščinská (5, Košice), Jasmina Tatyová (7, Trnava), Nicole Hromkovičová (8, Bratislava), Katarína Darášová (9, Stupava), Rebeka Barboráková (10, Soblahov), Jana Kadvanová (12, Galanta).

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM