Marek Vatraľ Rôzne Správy Video

V Trenčíne začali vianočné trhy: Adventná nálada na FOTKÁCH a VIDEU

Súčasťou vianočných trhov bude aj súbor podujatí pod názvom Čaro Vianoc pod hradom, kde sa podľa informácií radnice predstaví viac ako 500 účinkujúcich.

Zdroj: Dnes24.sk

Na Mierovom námestí v Trenčíne sa už naplno rozbehli tohtoročné vianočné trhy, ktoré potrvajú do 23. decembra. Súčasťou ich otvorenia bol aj slávnostný príchod Mikuláša a jeho družiny, ktorý prišiel potešiť všetky deti a ich rodičov. Na záver programu sa aj slávnostne rozsvietil vianočný stromček stromček v Trenčíne už svieti: Vychutnajte atmosféru na VIDEO a FOTO uprostred námestia spolu s ďalšími výzdobami.

Súčasťou vianočných trhov je podľa informácií radnice 44 stánkov s remeselníckymi výrobkami či občerstvením, ktoré budú návštevníkom k dispozícii od 10.00 hodiny.

„Keď vás budú oziabať ruky a mrznúť vám nosy, poruke bude 12 stánkov s horúcim punčom, vareným vínom a čerstvo pripraveným jedlom. Remeselnícky jarmok bude otvorený do 18.00, stánky s občerstvením do 22.00 hodiny, a to denne až do 23. decembra 2018,“ informuje radnica mesta na svojej oficiálnej webovej stránke.

Paralelne s vianočnými trhmi začína aj každodenný program pod názvom Čaro Vianoc pod hradom trhy v Trenčíne v novom šate: Na toto sa môžeme tešiť! PROGRAM, na ktorom sa podľa informácií mesta predstaví takmer 500 vystupujúcich.

Pozrite si aj fotogalériu atmosféry vianočných trhov v Trenčíne

V OBRAZOCH: V Trenčíne sa začali vianočné trhy
50
Galéria
Zdroj: Marek Vatral / Dnes.24.sk

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trenčína a okolia

Sledujte nás aj na Instagrame

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM