Krimi

Vážna nehoda na bánovskom obchvate: Zranených previezli do nemocnice, FOTO

Krátko po tejto nehode sme vás informovali o uzavretí cesty, teraz pridávame podrobnosti o tom, čo sa dialo na mieste.

Ilustračný obrázok k článku Vážna nehoda na bánovskom obchvate: Zranených previezli do nemocnice, FOTO
Zdroj: KR HaZZ v Trenčíne

Zranenie dvoch ľudí si vo štvrtok (30. 9.) dopoludnia vyžiadala dopravná nehoda na rýchlostnej ceste R2 v katastri Bánoviec nad Bebravou. Pri zrážke osobného auta a kamióna zasahovali deviati príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) z Bánoviec nad Bebravou a Trenčína so štyrmi kusmi techniky. Informoval o tom hovorca hasičov v Trenčianskom kraji Marián Petrík.

Zranení

Nehoda si vyžiadala zranenie dvoch osôb, z ktorých jedna zostala zakliesnená v osobnom aute.

Z havarovaného kamióna vytekali prevádzkové kvapaliny, pričom náves bol prevrátený na boku, skrížený cez oba jazdné pruhy a na vozovke sa nachádzalo väčšie množstvo úlomkov.

„Zasahujúci hasiči zakliesnenú zranenú osobu stabilizovali a do príchodu dvoch posádok zdravotných záchranárov jej poskytovali predlekársku pomoc a prvotné ošetrenie. Následne zranenú osobu pomocou hydraulického zariadenia z vozidla vyslobodili a transportovali do sanitky záchrannej zdravotnej služby," uviedol Petrík.

Viac správ zo Slovenska

Prevoz do nemocnice

Na mieste udalosti podľa neho zasahovali aj zdravotní záchranári HaZZ, ktorí ošetrili vodiča kamióna. Následne obe zranené osoby záchranári odviezli na ďalšie ošetrenie do nemocnice.

„Príslušníci HaZZ vykonali protipožiarne opatrenia a do zberných sudov, respektíve prostredníctvom absorpčnej látky, postupne zachytávali unikajúce prevádzkové kvapaliny. Následne asistovali pri prevrátení návesu na kolesá a po odtiahnutí ťahača miesto udalosti odovzdali príslušníkom polície," dodal Petrík.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Takto to vyzeralo priamo na mieste.

FOTO: Nehoda na obchvate v Bánovciach nad Bebravou
6
Galéria

Správy z Trenčianskeho kraja

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM