Aktualizované Filip Chudý Krimi

Vážna nehoda na Považí: Po zrážke autobusu s autom hlásia 5 zranených, FOTO

Hasiči informovali o nehode autobusu a osobného vozidla v Ilave, pri ktorej sa zranilo päť osôb. Prvé správy z miesta.

Ilustračný obrázok k článku Vážna nehoda na Považí: Po zrážke autobusu s autom hlásia 5 zranených, FOTO
Zdroj: Polícia SR - Trenčiansky kraj

Pri nehode autobusu a osobného vozidla, ktorá sa stala v piatok 23. októbra večer na diaľničnom privádzači v meste Ilava, sa zranilo päť osôb. Informovala o tom Katarína Križanová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ).

V autobuse sa v čase zrážky nachádzalo osem ľudí. Z osobného vozidla hasiči vyslobodili jednu osobu, zraneným poskytli predlekársku prvú pomoc a havarované vozidlá zabezpečili proti vzniku požiaru. Na mieste udalosti zasahovali hasiči z Dubnice nad Váhom a Trenčína.

V sobotu podvečer sa k nehode vyjadrila aj polícia, podľa ktorej išlo o čelnú zrážku. „Podľa doterajších zistení 45-ročný vodič osobného motorového vozidla nedal prednosť autobusu. Pri dopravnej nehode utrpeli traja cestujúci v autobuse a vodič vozidla predbežne ľahké zranenia,“ uviedlo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trenčíne na sociálnej sieti.

„Dychová skúška u vodiča autobusu bola negatívna, vodičovi osobného auta bol vzhľadom k zraneniam nariadený odber krvi,“ doplnila polícia s tým, že presná príčina a miera zavinenia je predmetom objasňovania.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prinášame aj zábery z nehody.

OBRAZOM: Dopravná nehoda auta s autobusom v Ilave
3
Galéria
Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM