Tlačové správy

Veľká noc bez stresu a v bezpečí domova: Vieme, ako zariadiť nákupy online

Veľké upratovanie, nákupy, chodenie do práce a ešte aj vládne opatrenia. Na odpočinok či rodinu čas neostáva. Hovoríme aj o vás? Ak áno, je načase poľaviť. Zistite, ako si veľkonočné prípravy spríjemniť a sviatky jari užiť aj počas pandémie.

Ilustračný obrázok k článku Veľká noc bez stresu a v bezpečí domova: Vieme, ako zariadiť nákupy online
Zdroj: TESCO SR

Nákupy za vás vyriešia iní. Stačí nakúpiť online z bezpečia domova

Podľa výskumov strávime nakupovaním potravín a drogérie približne 2,5 až 3 hodiny týždenne. Pred Veľkou nocou je to pravdepodobne ešte viac. Vtedy treba nakúpiť celý rad potravín − sladkosti pre polievačov, mäso, zeleninu, vajíčka… A takisto aj upratovacie prostriedky, veľkonočné dekorácie a ďalšie nevyhnutnosti. V čase pandémie sa však ľudia snažia drogériám a obchodom s potravinami vyhnúť a ostávajú radšej v bezpečí domova.

Či už chcete svoj čas ušetriť, alebo ste sa rozhodli obmedziť nákupy v kamenných obchodoch na minimum vzhľadom na súčasnú situáciu, je tu bezpečnejšie riešenie: nakupovať online z pohodlia domova.

Namiesto nákupov si doprajte prechádzku, zacvičte si, zahrajte si spoločenskú hru alebo si urobte tento rok prvý piknik. Jar so všetkými sviežimi farbami a vôňami sa dá prežiť príjemne aj napriek súčasným pandemickým opatreniam.

Hotovo aj tri týždne dopredu: Spoľahnite sa na Tesco Online nákupy s doručením až domov

Práve takúto službu ponúka sieť obľúbených supermarketov a hypermarketov Tesco. So službou Tesco Online nákupy si objednáte domov všetko od ingrediencií na veľkonočné pečenie až po rezané kvety, dekorácie alebo upratovacie prostriedky.

Nákup vám kuriér privezie v dohodnutom čase k prvým dverám. Na ťažké tašky môžete úplne zabudnúť.

Nákup si môžete objednať už 3 týždne dopredu − teda 21 dní pred tým, než si ho prajete doručiť. Nemusíte mať strach, že budete musieť robiť novú objednávku zakaždým, keď si uvedomíte, že vám medzi položkami chýba potrebný olej alebo čistiaci prostriedok na okná. Svoju objednávku môžete upravovať až do 23.00 hod. v deň pred doručením nákupu.

Veľkonočný nákup si dokážete zariadiť aj počas prechádzky cez mobilnú aplikáciu

Nikde nie je napísané, že nákup musíte objednávať iba doma od stola. Stiahnite si do svojho mobilného telefónu prehľadnú aplikáciu Tesco Online nákupy, vďaka ktorej budete mať celú ponuku Tesco doslova ako na dlani. Aplikácia vám uľahčí každý nákup.

Ak sa chcete vyhnúť dlhým radom alebo bývate v odľahlejšej oblasti

Ak vám neprekáža si po nákup prísť, ale nechcete vzhľadom na koronakrízu nakupovať v obchode, je pre vás ideálna služba Klikni + Vyzdvihni. O čo ide? Svoj nákup si jednoducho objednáte ako zvyčajne. Namiesto doručenia domov však zvolíte možnosť Klikni + Vyzdvihni. Nákup si potom vyzdvihnete vo výdajnom mieste supermarketu alebo hypermarketu Tes­co.

Zdroj: TESCO SR

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: TESCO SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM