Rôzne

Výborná správa: Vynovená plaváreň v Trenčíne je otvorená

Po polročnej prestávke otvorilo mesto krytú plaváreň v Trenčíne. Sledujte, čo sa na nej spravilo.

Ilustračný obrázok k článku Výborná správa: Vynovená plaváreň v Trenčíne je otvorená
Zdroj: TASR

Trenčianska radnica otvorila v stredu (2. 9.) po takmer polročnej prestávke krytú plaváreň. Pre verejnosť bola zatvorená od 9. marca.

Vynovené priestory

Ako informovala hovorkyňa mesta Erika Ságová, návštevníkov privítajú vynovené priestory. Kapacita plavárne nie je obmedzená, výška vstupného ani otváracie hodiny sa nemenili.

„Počas odstávky sa okrem bežnej údržby vynovili šatne a sčasti i bazénová hala. V šatniach mužov i žien sú nové skrinky s elektronickým uzamykaním. Sociálne zariadenia dostali novú dlažbu. Opravila sa hydroizolácia a vyčistila sa vzduchotechnika. Lavičky okolo bazénov majú nový náter, bazény sú vyčistené. Vodu v nich hygienici skontrolovali,“ priblížila hovorkyňa.

Permanentky

Ako dodala, ešte niekoľko dní sa budú dokončovať práce na ochladzovacích bazénoch v saunách tak, aby boli pohodlnejšie a vybavené novými kachličkami. Permanentky, ktoré si návštevníci plavárne kúpili v tomto roku, budú môcť využívať i v roku 2021.

„Upozorňujeme rodičov detí, ktoré navštevujú plavecké kurzy, tréningy, že do bazénovej haly môže s dieťaťom vojsť len jedna sprevádzajúca osoba,“ zdôraznila Ságová.

Ďalšie zaujímavosti z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24 a Facebooku.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM