Marek Vatraľ Kultúra

Vychutnajte si parádny víkend: Akcie v Trenčíne a okolí

Na blížiaci sa víkend sa tešia aj ľudia v Trenčíne a okolí. Pre tých, ktorí ešte nevedia, kde ho strávia, prinášame niekoľko tipov.

Ilustračný obrázok k článku Vychutnajte si parádny víkend: Akcie v Trenčíne a okolí
Zdroj: TASR

Jahrada 2018

12. 10. od 9:00 hod., Expo Center

9. ročník výstavy ovocia, potrieb pre záhradkárov a včelárov a farmárskych produktov.

Koncert Nany Hudáka

12. 10, o 19:00 hod., Savanna Café

Nany Hudák je prievidzský pesničkársky samorast a slobodomyšlienkár. Roky hráva svoje piesne a inšpiruje svojimi príbehmi poslucháčov po celom rodnom Československu. So svojou kapelou nahral od roku 2002 dovedna 5 štúdiových albumov.

Koncert: Bratři Orffové

12. 10. o 21:00 hod., Klub Lúč

Osobitný hudobný kolektív pohybujúci sa na pomedzí psychodelického folku a alternatívneho folku, pre ktorý sú charakteristické svojrázne poetické texty.

Plavecké preteky

13. 10., Mestská plaváreň

Veľká cena primátora Mesta Trenčín zdravotne znevýhodnenej mládeže 2018 a 3. Majstrovská Slovenska v plávaní mládeže s Downovým syndrómom. Preteky sú otvorené všetkým plavcom so zdravotným znevýhodnením z celého Slovenska aj zahraničia.

Zraz štvorkoliek

13. 10. o 9:00 hod., Motopark Trenčín

Prvý ročník akcie venovanej všetkým priaznivcom štvorkoliek ATV a Side by Side SSV. Program: technická trialová trať na čas, meraná jazda na plochej dráhe, slalom na štvorkolke, preťahovanie strojov, voľné jazdenie po offroad dráhe. Zraz štvorkoliek sa uskutoční v Motoparku Trenčín (Zámostie pod stavidlami).

Divadlo: Čecháčci a Čoboláci

13. 10. o 19:00 hod., Kino hviezda

Pavol Seriš a Filip Teller v duchu najlepšej tradície stand-up comedy odhalia pravdu o Čechoch a Slovákoch.

Kinotip: Aj dvaja sú rodina

13. 10. o 19:00 hod., Art Kino Metro

Komédia Aj dvaja sú rodina s Omarom Sy v hlavnej úlohe, chytí za srdce mnoho divákov, rovnako ako jeho Nedotknuteľní, v ktorej zažiaril v úlohe netradičbného ošetrovateľa imobilného, depresívneho milionára. Vtipný a nonšalantný Samuel si užíva bezstarostný život na francúzskej Riviére. jedného dňa ho však navštívi víkendový flirt Kristin a oznámi mu, že dieťa, ktoré drží v náručí – je jeho. Odovzdá mu dievčatko a utečie. Samuel vyráža s malou Glóriou do Londýna, kde Kristin márne hľadá. Nakoniec mu nezostáva nič iné, než si nájsť prácu a vo veľkomeste sa usadiť.

Kinotip: Pehavý Max a strašidlá

14. 10. o 16:00 hod., Art Kino Metro

Paródia na frankensteinovské príbehy. Príbeh chlapca – siroty, ktorý sa na potulkách svetom ocitá na hrade baróna Frankensteina, uprostred sveta záhadných, ale občas i trochu smiešnych strašidelných bytostí. Hoci je každá z nich celkom iná, jedno majú všetci predsa spoločné – cítia sa osamelo a zúfalo túžia po troche lásky.

Samo z Lazov

14. 10. o 18:00 hod., Kino Hviezda

Divadlo Normálka uvádza hru Samo z Lazov. Prvý divadelný dokument o mužovi, ktorý nie je ničím výnimočný. Napriek tomu však Samov banálny príbeh, vyrozprávaný mladou, nádejnou redaktorkou v spolupráci s partiou nadšencov, nabáda k zamysleniu nad dávno známou pravdou, že „Život je jeden z najťažších“.

Koncert: Gitarový koncert

14. 10. o 18:00 hod., ZUŠ

Otvárací koncert Trenčianskej hudobnej jesene, ktorá je venovaná 100. výročiu vzniku Československa. Účinkujú: Karol Samuelčík (gitara) a Karin Remencová (klavír).

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trenčína a okolia

Sledujte nás aj na Instagrame

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM