Krimi

Za Starou Turou došlo k TRAGÉDII: Auto skončilo na streche, vodička neprežila, FOTO

Vodička podľa slov polície dostal šmyk, v dôsledku čoho prešla do protismeru, kde v tom čase prichádzalo vozidlo Škoda Octavia.

Ilustračný obrázok k článku Za Starou Turou došlo k TRAGÉDII: Auto skončilo na streche, vodička neprežila, FOTO
2
Galéria

Dopravnú nehodu na ceste II/581 za Starou Turou v piatok (19. 8.) neprežila 61-ročná vodička Škody Fabia. Okolnosti zrážky dvoch osobných áut vyšetruje polícia, začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Informovala o tom v sobotu na sociálnej sieti.

„Vodička Škody Fabia jazdila smerom na Starú Turú, keď v pravotočivej zákrute pravdepodobne neprispôsobila rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, stavu a povahe vozovky a vlastnostiam vozidla. Dostala šmyk, v dôsledku čoho prešla do protismeru, kde v tom čase prichádzalo vozidlo Škoda Octavia,“ uviedli policajti.

Vozidlá podľa nich do seba narazili a Škoda Fabia sa následne prevrátila na strechu. „Šesťdesiatje­denročná vodička utrpela pri nehode zranenia nezlučiteľné so životom,“ doplnili.

Polícia z dôvodu dokumentovania dopravnej nehody uzavrela cestu II/581 na takmer štyri hodiny a odklon dopravy riadila až do jej opätovného sprejazdnenia. Na miesto prizvali aj znalca z odboru cestnej dopravy. Dychová skúška vodiča Škody Octavia bola negatívna.

„Bližšie okolnosti a príčiny tejto nehody budú predmetom vyšetrovania začatého vo veci prečinu usmrtenia,“ dodala polícia.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Dopravnú nehodu za Starou Turou neprežila 61-ročná vodička
2
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM