Rôzne Video

Záhradkári sa v Trenčíne rozlúčia s letom na známom veľtrhu: Aké známe osobnosti tam vystúpia? VIDEO

Súčasťou veľtrhu bude podľa organizátorov aj množstvo sprievodných podujatí nielen pre najmenších návštevníkov festivalu. Na čo všetko sa tam môžeme tešiť?

Ilustračný obrázok k článku Záhradkári sa v Trenčíne rozlúčia s letom na známom veľtrhu: Aké známe osobnosti tam vystúpia? VIDEO
Zdroj: TASR

Viac ako 60 vystavovateľov zo Slovenska, Českej republiky a Poľska sa predstaví od štvrtka do soboty na trenčianskom výstavisku Expo Center v rámci druhého ročníka záhradkárskeho veľtrhu Hurá do záhrady.

Ako informovala manažérka veľtrhu Andrea Machovcová, na návštevníkov čaká široká ponuka okrasných drevín, kvetín, sadeníc, ovocných stromov, bonsajov, profesionálneho náradia pre záhradníkov, doplnkov do záhrady a potrieb pre záhradkárov. Partnermi veľtrhu sú Slovenský zväz záhradkárov a Green Media production – tvorca televízneho magazínu Hurá do záhrady.

„Sprievodný program prinesie prednášky známych osobností, akými sú Ivan Hričovský (Jesenná výsadba ovocných stromov a pestovanie moruše), Pavel Chlouba bude prednášať o najkrajších záhradách Veľkej Británie, o zaujímavých záhradách Holandska a priblíži svet orchideí. Eduard Jakubek zaujme praktickými ukážkami rezu ovocných stromov, Jana Bieliková povie niečo z televízneho sveta záhrad. Súčasťou výstavy bude aj bonsajová a čajová show od manželov Ondejčíkovcov,“ uviedla Machovcová.

Ako dodala, milovníci medu a včelári sa môžu tešiť na aukciu medu spojenú s ochutnávkou rôznych druhov medu. Súčasťou veľtrhu bude súťaž o ceny a poradenstvo pre návštevníkov veľtrhu. Organizátori pripravili atrakcie aj pre najmenších návštevníkov festivalu. Pre verejnosť je veľtrh Hurá do záhrady otvorený denne od 9.00 do 18.00.

Zdroj: Dnes24.sk

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trenčína a okolia

Sledujte nás aj na Instagrame

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM