Krimi

Žena (34) nevydržala ani týždeň: Za krádež v cene 5,26 € jej hrozia 3 roky basy

Polícia v Trenčianskych Tepliciach riešila malú krádež, ktorá však môže mať vzhľadom na okolnosti veľké následky. Prečo?

Ilustračný obrázok k článku Žena (34) nevydržala ani týždeň: Za krádež v cene 5,26 € jej hrozia 3 roky basy
Zdroj: TASR

Policajt Obvodného oddelenia Policajného zboru v Trenčianskych Tepliciach vzniesol obvinenie voči 34-ročnej žene pre prečin krádeže. Informovala o tom vedúca oddelenia komunikácie a prevencie Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Danka Adámiková.

Neprešiel ani týždeň

„Obvinená žena v utorok 19. mája v poobedňajších hodinách odcudzila v obchodnom dome bez použitia násilia potraviny v hodnote 5,26 €. A to tým spôsobom, že tento tovar si povkladala do prinesenej kabelky a prešla cez pokladničnú zónu bez zaplatenia,“ povedala.

Adámiková ďalej uviedla, že to aj napriek tomu, že daná 34-ročná žena bola rozhodnutím Okresného súdu v Trenčíne dňa 13. mája 2020 odsúdená pre prečin krádeže.

Hrozia jej 3 roky

Žene bola v zmysle zákona obmedzená osobná sloboda a čaká na rozhodnutie Okresného súdu v Trenčíne v cele policajného zaistenia. Doplnila vedúca vedúca oddelenia komunikácie a prevencie KR PZ v Trenčíne.

Polícia dodáva, že kto si prisvojí cudziu vec tým, že sa jej zmocní, hoci bol za taký čin v predchádzajúcich 24 mesiacoch odsúdený, hrozí mu podľa zákona trest odňatia slobody na 6 mesiacov až 3 roky.

Ďalšie zaujímavosti z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24 a Facebooku.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM