Krimi

V Trenčianskych Bohuslaviciach skončilo auto v poli: Polícia žiada o pomoc, FOTO

Dopravní policajti hľadajú svedkov dopravnej nehody, ktorá sa stala na známej ceste I/61 medzi Trenčínom a Novým Mestom nad Váhom.

Ilustračný obrázok k článku V Trenčianskych Bohuslaviciach skončilo auto v poli: Polícia žiada o pomoc, FOTO
4
Galéria

Novomestskí dopravní policajti hľadajú svedkov dopravnej nehody, ku ktorej došlo dňa 15. mája 2020 v čase okolo 22.10 h na ceste I/61 v km 105,68 v priamom úseku cesty, mimo obce v k.ú. obce Trenčianske Bohuslavice. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trenčíne na sociálnej sieti.

Podľa doterajších zistení polície, k dopravnej nehode malo dôjsť tak, že doposiaľ neznámy vodič s neznámym vozidlom jazdil po ceste I/61 v smere od Nového Mesta nad Váhom do Trenčína. „Pri prejazde priamym úsekom cesty I/61 (v km 105,68) pri predchádzaní, pred ním jazdiaceho vozidla ohrozil vodičku, ktorá viedla vozidlo VW Poli, jazdiacu v protismere po ceste I/61 v smere od Trenčína do Nového Mesta nad Váhom,“ ozrejmila polícia.

„Vodička kvôli tomu, aby sa vyhla čelnej zrážke sa vyhla s vozidlom na pravý okraj cesty, pričom nezvládla riadenie a s vozidlom zišla do priekopy a skončila mimo vozovky v poli. Po kolízii neznámy vodič pokračoval v jazde po ceste I/61 smerom do Trenčína a odišiel na neznáme miesto,“ uviedlo KR PZ v Trenčíne.

Polícia hľadá svedkov uvedenej dopravnej nehody, ktorí by vedeli uviesť skutočnosti, ktoré by pomohli k jej objasneniu, aby kontaktovali na známom telefónnom čísle 158, prípadne na telefónnom čísle 096124 3520. Prí­padne sa obrátili na najbližší útvar polície. „Taktiež nás môžete kontaktovať aj prostredníctvom Facebooku, Polícia SR – Trenčiansky kraj formou súkromnej správy,“ dodali muži zákona.

Ďalšie zaujímavosti z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24 a Facebooku.

Pozrite si aj zábery z nehody.

FOTO z nehody v Trenčianskych Bohuslaviciach: Polícia hľadá svedkov
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM