Tlačové správy

Ako vyzerá ideálne bývanie pre mladú rodinu? Máme jeden tip

Nájsť dnes pekný nový byt s dobrou dispozíciou nemusí byť také jednoduché, ako sa zdá. Existuje však jedno miesto v Trenčíne, kde si na tom skutočne dali záležať.

Ilustračný obrázok k článku Ako vyzerá ideálne bývanie pre mladú rodinu? Máme jeden tip
Zdroj: Rodinné byty Zlatovská

Koncept rodinných bytov vo výbornej lokalite s perfektnými pôdorysmi si zamilovalo mnoho rodín a tie ďalšie už netrpezlivo čakajú na dostavanie 3. fázy. O ktorej lokalite je reč?

Mladé rodiny v súčasnosti preferujú byty s prepojenou obývačkou a kuchyňou. Prečo je to tak? Spojenie týchto dvoch miestností nielen opticky zväčšuje priestor bytu, ale má aj svoje praktické výhody. Rodičia takto môžu mať pri varení svoje deti stále v dohľade a nemusia sa báť, či niečo nevyvedú za zatvorenými dverami. Taktiež, ak máte návštevu a chystáte pohostenie, nemusíte sa na desiatky minút odmlčať a nechať priateľov v obývačke samých.

Ďalšou nesporným plusom, ktorý pri hľadaní nového bývania ocení každý rodič, je výhľad z okna do vnútrobloku s detským ihriskom. Ušetrí to nesmierne množstvo energie, keď viete, že stačí jeden pohľad von oknom a vidíte, že je vaše dieťa v bezpečí a nie je tam cesta, na ktorú by mohlo vybehnúť.

Ešte lepšie, ak to je balkón, na ktorom si môžete vychutnať prvú rannú kávu či posledné lúče slnka pred západom. Okrem toho, park s detským ihriskom priamo pred bytmi je priam ideálnou príležitosťou pre socializáciu a spoločné aktivity celej rodiny a tiež na bližšie spoznanie svojich susedov.

Krúžiť každý večer okolo paneláku a hľadať vytúžený kúsok asfaltu nechce nikto a samozrejmosťou pri kúpe nového bytu by už malo byť vlastné parkovacie miesto. A ak sa z vášho miesta bydliska dostanete za pár minút do centra či na obchvat, môžete si byť takmer istí, že ste našli ideálne miesto na rodinný život.

Všetky tieto atribúty spĺňa v Trenčíne projekt Rodinné byty Zlatovská. Miesto, z ktorého máte všade blízko. 10-minútová dostupnosť viacerých škôl, lekárne, potravín či hrádze, alebo 5 minútový autobusový spoj do centra priamo spod domu je to, čo hľadá každá moderná mladá rodina – mestské bývanie na dosah k okolitej prírode. Ak chcete aj vy bývať v bytoch ideálnych pre rodinu, pozrite si nové byty s obľúbenými pôdorysmi na Zlatovskej.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Rodinné byty Zlatovská
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM