Filip Chudý Krimi

Bitka o taxík: Zúrivý zákazník udieral a kopal, dvojica držala Trenčana na zemi

Je všeobecne známe, že povolanie taxikára nie je vždy bezpečné. Niečo o tom vie aj taxikár z Trenčína, ktorého mal napadnúť 38-ročný muž.

Ilustračný obrázok k článku Bitka o taxík: Zúrivý zákazník udieral a kopal, dvojica držala Trenčana na zemi
Zdroj: TASR

Trenčianska krajská policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová informovala, že 38-ročný muž mal napadnúť taxikára z Trenčína. Dôvodom malo byť to, že muž nasadol do vozidla taxi služby, no vodič ho upozornil, že má objednaného iného zákazníka. Preto ho mal požiadať, aby z vozidla vystúpil, čo mal on však odmietnuť. „Vodič sa snažil muža dostať von z taxíka, čo sa mu však nepodarilo,“ pripojila.

Viac správ zo Slovenska

Bitka

Ako ďalej uviedla, náhodne okoloidúci muž sa rozhodol taxikárovi pomôcť a taktiež vyzval muža na vystúpenie z taxíka. „Páchateľ mal z taxíka vystúpiť a následne fyzicky napadnúť tohto okoloidúceho muža. A to tak, že ho mal viackrát udrieť do oblasti hlavy a tváre, v dôsledku čoho poškodený spadol na zem,“ opísala Kuzmová.

Páchateľ vo svojom agresívnom správaní mal pokračovať aj voči vodičovi taxíka, ktorý v tom čase sedel vo vozidle. „Jedenkrát ho mal udrieť do oblasti tváre a následne mal páchateľ kopať a búchať aj do osobného motorového vozidla poškodeného. Potom zo strechy vozidla mal odlepiť magnetické označenie ,TAXI´ a hodiť ho do vnútra vozidla,“ ozrejmila krajská policajná hovorkyňa.

Správy z Trenčína a okolia

Ošetrenie v nemocnici

Poškodení muži sa však podľa jej slov páchateľa nezľakli a obaja ho spoločnými silami spacifikovali. „Potom si zavolali na pomoc políciu, pričom agresívneho muža držali na zemi až do príchodu policajnej hliadky. Jeden z poškodených mužov musel byť po útoku jednorazovo ošetrený v nemocnici,“ konštatovala.

Poverený policajný príslušník z Trenčína vzniesol obvinenie 38-ročnému Trenčanovi pre prečin výtržníctva. „Obvinený bol umiestnený do cely policajného zaistenia. Po zadržaní mal v dychu 1,48 promile alkoholu,“ dodala Kuzmová s tým, že obvinený muž bol už v minulosti súdne trestaný a v prípade dokázania viny hrozí za tento skutok trest odňatia slobody až na 3 roky.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Správy z Trenčianskeho kraja

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM