Kultúra Správy

Cez víkend sa to v Trenčíne opäť roztočí: Zavíta k nám aj Čechomor

Aj počas nastávajúceho víkendu sa v našom meste môžeme tešiť na kopec rôznorodej zábavy. Vyberte si podujatie, ktoré vás osloví najviac a užite si ho.

Ilustračný obrázok k článku Cez víkend sa to v Trenčíne opäť roztočí: Zavíta k nám aj Čechomor
Zdroj: TASR

Hokej: Dukla Trenčín – HK Nitra

15. 3. o 18:00 hod., Zimný štadión P. Demitru

Hokejová Tipsportliga

Čechomor a Arzén tour 2019

15. 3. o 19:00 hod., Piano klub

Koncert oslavujúci 30. výročie kultovej českej kapely Čechomor so slovenskou kapelou Arzén, ktorá je na scéne už 35 rokov.

Kinotip: Zjavenie

15. 3. o 21:00 hod., ArtKino Metro

Jacques je novinárom v jednej z veľkých regionálnych redakcií vo Francúzsku. Jeho povesť nestranného a talentovaného investigatívneho novinára upúta pozornosť Vatikánu, ktorý ho najme na špeciálne vyšetrovanie. V jednej malej francúzskej dedine totiž vraj prišlo k zjaveniu…Hneď po svojom príchode tu stretáva mladú, citlivú a pobožnú Annu, ktorá tvrdí, že na vlastné oči videla Pannu Máriu.

ŠK 1. FBC Trenčín – 3. zápas play off

16. 3. o 16:00 hod., Športová hala

Florbal, extraliga juniori, play off – semifinále

Hokej: Dukla Trenčín – HK Nitra

16. 3. o 18:00 hod., Zimný štadión P. Demitru

Hokejová Tipsportliga

Kinotip: Sklenená izba

16. 3. o 19:00 hod., ArtKino Metro

Film nakrútený podľa slávneho románu britského spisovateľa Simona Mawera The Glass room (Sklenená izba), inšpirovaného dramatickými udalosťami 20. storočia i zrodom ikonického architektonického skvostu – brnenskej vily Tugendhat zrežíroval Julius Ševčík. V hlavných úlohách sa predstavia zahraničné i domáce hviezdy ako Carice van Houten, Hanna Alström, Claes Bang, Karel Roden a Karel Dobrý.

Depeche Mode Black Party

16. 3. o 21:00 hod., Klub Lúč

Obľúbená tematická párty je späť.

AkvaTera 2019

17. 3. o 9:00 hod., Expo Center

Medzinárodná akvaristicko-teraristická predajná výstava AkvaTera bude miestom, na ktorom sa stretnú chovatelia zo Slovenska, Čiech, Maďarska, Poľska a Rakúska, aby vystavili svoje zvieratá možným záujemcom o ich kúpu. Taktiež si budete môcť kúpiť chovateľské pomôcky a iný užitočný tovar pre chovateľov.

Kinotip: Čo sme zase komu urobili? 2.

17. 3. o 17:40 hod., Cinemax

Komédia Čo sme komu urobili ? 2, nadväzuje v príbehu a v hereckom obsadení hlavných hrdinov na úspešný a rovnako bláznivý snímok Čo sme komu urobili?. Rola Claude a Marie Verneuilových si pod režisérskou taktovkou Philippe de Chauverona opäť vychutnávajú Christian Clavier a Chantal Lauby. A práve Clavier popisuje svoju úlohu vo filme slovami: „Na filme je vtipná predovšetkým paradoxná situácia, v ktorej sa moja postava ocitne. Svätuškársky svokor je voči všetkému a všetkým okolo seba veľmi kritický. Takže keď musí svojím zaťom ukázať nesmierne pozitívny obraz Francúzska, začína naozaj veľká zábava.“

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trenčína a okolia

Sledujte nás aj na Instagrame

V SNG prebieha zaujímavá výstava, ktorá stojí za pozornosť

Zdroj: Dnes24.sk

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM