Filip Chudý Krimi

Hyenizmus v okrese Trenčín: Nešťastná majiteľka našla svojho psíka mŕtveho, FOTO

V obci v okrese Trenčín našla majiteľka svojho psa ležiaceho bez známok života na dvore. Pravdepodobne jej ho niekto otrávil.

Ilustračný obrázok k článku Hyenizmus v okrese Trenčín: Nešťastná majiteľka našla svojho psíka mŕtveho, FOTO
Zdroj: Polícia SR - Trenčiansky kraj

Trenčianski policajti oznámili, že riešia prípad, nad ktorým ostáva rozum stáť. „Prijali sme oznámenie, že v jednej z obcí v okrese Trenčín našla majiteľka svojho psa ležiaceho bez známok života na dvore a pravdepodobne jej ho niekto otrávil,“ ozrejmil krajský policajný hovorca Pavol Kudlička.

Policajti po príchode na miesto zistili, že trojročný kríženec labradorského retrívera leží na zemi a je zakrvavený v zadnej časti. Na dvore ležala neznáma hmota obalená šunkou.

Oznamovateľka vyrozumela aj veterinárnu ambulanciu. Telo uhynutého psa bolo odvezené do Štátneho a veterinárneho ústavu v Dolnom Kubíne na ďalší rozbor. „Po páchateľovi uvedeného skutku intenzívne pátrame,“ doplnili.

V posledných rokoch polícia eviduje rastúci počet otráv zvierat (vrátane spoločenských) rôznymi jedmi alebo zraňovanie zvierat rôznymi ostrými predmetmi (klince, sklo drôty) umiestnenými v návnadách z mäsa. Preto upozorňujú majiteľov psov, aby si na to dávali pozor. Keď nejakú návnadu nájdu, treba volať políciu.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Toto našli na mieste činu.

FOTO: Návnada, akou otrávili psa v okrese Trenčín
2
Galéria

Správy z Trenčína a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM