Martin Károly Krimi

Juro (35) sa potúžil alkoholom a vytiahol motorku: Takto to dopadlo, FOTO

Trenčianski dopravní policajti mali robotu. Juraja očarilo vtedajšie teplé počasie a tak vytiahol do terénu na svojej mašine. Nedopadlo to dobre.

Ilustračný obrázok k článku Juro (35) sa potúžil alkoholom a vytiahol motorku: Takto to dopadlo, FOTO
4
Galéria

Teplý február vytiahol na cestu 35-ročného Juraja z Ilavského okresu, ktorý chcel zrejme vyvetrať zazimovaný motocykel Suzuki. Jeho prvá jazda však dopadla inak, ako si predstavoval.

Podľa doterajších zistení, vodič motocykla neprispôsobil rýchlosť jazdy stavu, povahe vozovky a svojim schopnostiam, v dôsledku čoho v ľavotočivej zákrute mu podtrhlo predné koleso, následkom čoho narazil do svahu a spadol,“ informujú trenčianski policajti na sociálnej sieti.

Po dopravnej nehode bol prevezený do považskobystrickej nemocnice. Nakoľko podľa mužov zákona neutrpel vážnejšie zranenia bol schopný podrobiť sa dychovej skúške.

„Juraj nafúkal 0,52 mg/l, čo predstavuje 1,08 promile alkoholu. Opakovaná dychová skúška mala hodnotu 0,51 mg/l, čo predstavuje 1,06 promile alkoholu,“ konkretizujú policajti

Dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania a v predmetnej veci je začaté trestné stíhanie vo veci prečinu ohrozovania pod vplyvom návykovej látky.

Jurajova prvá tohtoročná jazda nedopadla najlepšie: Pozrite, čo sa stalo
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM