Futbal

Mazáňovi to nevyšlo v ďalšom klube: Kariéru skúsi reštartovať kúsok od hraníc

Odchovanec trenčianskeho futbalu Róbert Mazáň mení klub. V Mladej Boleslavi s ním už nepočítajú.

Ilustračný obrázok k článku Mazáňovi to nevyšlo v ďalšom klube: Kariéru skúsi reštartovať kúsok od hraníc
Zdroj: TASR/Michal Svítok

Tesne pred uzavretím prestupového obdobia získal český futbalový prvoligista MFK Karviná slovenského obrancu Róberta Mazáňa z FK Mladá Boleslav. Dvadsaťsedemročný slovenský reprezentant podpísal s moravským klubom zmluvu do konca sezóny.

„Róbert je ľavák a počítame s ním na ľavý kraj obrany. Po odchode Ndefeho sme potrebovali vyriešiť pozíciu na kraji a sme radi, že sa to podarilo. Verím, že Róbert do kolektívu bez problémov zapadne a bude pre nás posila," povedal športový riaditeľ MFK Lubomír Vlk.

Futbal Slovensko: viac aktuálnych správ z futbalu

Mazáň prišiel do FK Mladá Boleslav v septembri 2020 zo Celty Vigo. V českom klube odohral 13 zápasov, ale po prestavbe kádra prišiel o pozíciu. „Sedeli sme s trénerom Jarolímom a ten mi na rovinu povedal, že počíta s inými hráčmi. Som mu vďačný, hneď som mohol riešiť, čo bude ďalej. Karviná bola aktívna a chcel ma aj tréner Jarábek. To rozhodlo," uviedol Mazáň, ktorý na Slovensku pôsobil v Trenčíne aj Senici a so Žilinou získal v sezóne 2016/2017 majstrovský titul. V zahraničí pôsobil aj v Holandsku, Poľsku a Španielsku.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Športové správy

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM