záruba martin Rôzne

Neznámy páchateľ umiestnil na most výhražný plagát

(TASR) – Na železničnom moste nad podchodom smerom na sídlisko Sihoť v Trenčíne v noci nadnes neznámy páchateľ umiestnil plagát dehonestujúci vedenie mesta Trenčín – primátora Richarda Rybníčka a viceprimátorku Renatu Kaščákovú.

Primátor podá trestné oznámenie na neznámeho páchateľa.
„Trenčania!!! Vypustite Rybníček plný špiny a kalu, aj Kaščica skape!!! Občania, postačia Vaše peniaze na všetky dlhy Rybníčka?“ stálo na plnofarebnom plagáte.
„Ak by sa to týkalo len mojej osoby a s takým priezviskom ako mám ja, je ťažké sa niekedy vyhnúť vtipnej glose. Ale to, že si niekto dovolil takto hrubo sa vyhrážať mojej viceprimátorke, ktorá je navyše žena, tak to už nie je v poriadku,“ zaujal stanovisko k plagátu na dnešnom zastupiteľstve trenčiansky primátor. Zdôraznil, že je to vyhrážanie smrťou a to je už útok nielen na osobu viceprimátorky, ale na celé mesto.
Ako dodal, tuší odkiaľ „vietor fúka“, no autorom plagátu odkazuje, že sa nedá zastrašiť. Zdôraznil, že podá trestné oznámenie na neznámeho páchateľa. Viceprimátorka Kaščáková sa k obsahu plagátu odmietla vyjadriť. Plagát dnes dopoludnia policajti odstránili.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM