Hokej Šport

Nová zahraničná posila v hokejovom kádri: Kto pomôže vojakom v obrane?

Čerstvá posila by mala pomôcť najmä pri absenciách obrancov v ďalších zápasoch zostávajúcich do reprezentačnej prestávky. O koho ešte klub prejavil záujem?

Ilustračný obrázok k článku Nová zahraničná posila v hokejovom kádri: Kto pomôže vojakom v obrane?
Zdroj: HK Dukla Trenčín

Do kádra tipsportligového klubu HK Dukla Trenčín pribudol český hokejista Jan Niko. Vojakom by mal pri absenciách obrancov pomôcť v šiestich zápasoch zostávajúcich do reprezentačnej prestávky. Klub o tom informoval na oficiálnej stránke.

Pre 28-ročného obrancu to bude prvé pôsobisko mimo Českej republiky. Doterajšiu kariéru odohral najmä v druhej najvyššej súťaži. Do Trenčína prišiel po tom, ako v drese prvoligových Benátok nad Jizerou odohral 13 zápasov s bilanciou 7 bodov za asistencie.

„Následne sa až ukáže, či sa s ním spolupráca predĺži, čo, samozrejme, závisí predovšetkým od zdravotného stavu stabilných trenčianskych obrancov,“ informuje oficiálna web stránka Dukly Trenčín.

Trenčiansky klub mal záujem aj o 26-ročného obrancu Martina Nemčíka, ktorý sa upísal Banskej Bystrici. Ten podľa vedenia klubu obliekal trenčiansky dres naposledy pred piatimi rokmi.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trenčína a okolia

Sledujte nás aj na Instagrame

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM