Tlačové správy

Novinky leta, ktoré oslavujú diverzitu a spolupatričnosť

Festivalová sezóna je v plnom prúde a návštevníkom už priniesla zaujímavé novinky. Tou hudobnou je najnovšia skladba Adama Pavlovčina, známeho aj pod umeleckým menom ADONXS.

Ilustračný obrázok k článku Novinky leta, ktoré oslavujú diverzitu a spolupatričnosť
Zdroj: PMI

Po prvýkrát ju zaspieval na Pohode v IQOS Bezdymovej zóne a úzko súvisí s bezdymovou novinkou – limitovanou edíciou IQOS ILUMA WE. Obe sú oslavou diverzity a spolupatrič­nosti.

Adam patrí k našim najhranejším domácim interpretom a fanúšikovskú základňu rozšíril nielen výnimočným hudobným prejavom, ale aj výraznou osobnosťou a originalitou, ktorá prináša na pódiá festivalov jedinečný zážitok. Ten si mohli vychutnať napríklad dospelí návštevníci Pohody a IQOS Bezdymovej zóny, kde ADONXS uviedol svoju najnovšiu skladbu. Pracovné leto však pre Adama týmto ani zďaleka nekončí. „Highlightom môjho leta je Sziget Festival v Budapešti, ktorý privíta hviezdy ako Florence and The Machine, Billie Eilish či Imagine Dragons a ja sa nesmierne teším na túto príležitosť a skúsenosť. Popritom trávim pomerne veľa času v bratislavskom štúdiu LVGNC, kde vznikajú ďalšie nové demá/skladby, zatiaľ iba do „šuplíka“, ako to ja nazývam, a pracuje sa pomaličky aj na slovenskej tvorbe,“ hovorí obľúbený slovenský interpret.

Zdroj: PMI

Takto zrejme vznikala aj najnovšia originálna skladba pri príležitosti uvedenia limitovanej edície IQOS ILUMA WE. „Tak ako pri každej spolupráci, vždy sa snažím vcítiť sa do konceptu a predstavy klienta a zároveň ho doplniť o svoju víziu daného produktu. Pri limitovanej edícii IQOS ILUMA WE som mal rozhodne potrebu odkloniť sa od melancholického a baladového prístupu k tvorbe a práve naopak, prísť s niečím povzbudivým a rytmickejším. Koniec koncov, rovnako to cítili aj dospelí používatelia, ktorí hlasovali v ankete,“ vysvetľuje Adam Pavlovčin.

Čo je koreňom tejto limitovanej edície? Podľa Adama pocit patriť do diania a byť aj jeho súčasťou, či už pri tvorbe, alebo pri oslave filmu či hudby. „Sám naplno rozumiem pocitu alebo potrebe byť videný a rešpektovaný a táto edícia sa rozhodne nesie aj v tomto duchu,“ dopĺňa. S tým sa spája aj vytváranie väčšieho priestoru pre diverzitu a spolupatričnosti v spoločnosti. Aký význam majú tieto aspekty pre samotného Adama? „Myslím, že v posledných pár rokoch sa tieto slová dostali do popredia a určite sa mi obe asociujú s pozitívnou konotáciou. Diverzitu by som dnes preformuloval ako realistické vykreslenie skutočnosti a priestor, ktorý sa nevyhradzuje možnostiam, zatiaľ čo spolupatričnosť ako solidarita a empatický prístup medzi ľuďmi, ktorý je tak veľmi dôležitý,“ dodáva.

Zdroj: PMI

Limitovaná edícia IQOS ILUMA WE

Farebnosť limitovanej edície ilustruje rozmanitosť, ale aj jednotu a spolupatričnosť komunity dospelých na celom svete, ktorí prestali fajčiť a prešli na túto bezdymovú alternatívu. Li­mitovaná edícia bola exkluzívne uvedená na trh v IQOS Bezdymovej zóne na festivale Pohoda, kde si ju dospelí fajčiari mohli zakúpiť v predstihu. V predajniach IQOS ju nájdu od 10. júla 2023 v troch verziách – IQOS ILUMA PRIME, IQOS ILUMA a kompaktný univerzálny prístroj IQOS ILUMA ONE.

Zdroj: PMI

* Bezdymové zariadenia IQOS nie sú bez rizika. Dodávajú nikotín, ktorý je návykový. Sú určené len pre dospelých, ktorí by inak pokračovali vo fajčení alebo užívaní iných nikotínových výrobkov.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: PMI
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM