Krimi

Nehoda v Považskej: Auto mimo cesty, na streche a spadnutý stĺp, FOTO

V mestskej časti Šebešťanová sa stala dopravná nehoda, pri ktorej sa prevrátilo auto. Ako dopadli účastníci?

Ilustračný obrázok k článku Nehoda v Považskej: Auto mimo cesty, na streche a spadnutý stĺp, FOTO
7
Galéria
Zdroj: KR HaZZ v Trenčíne

Na ceste č. II/507 v považskobys­trickej mestskej časti Šebešťanová bola ohlásená dopravná nehoda osobného motorového vozidla. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne Marián Petrík s tým, že na zásah boli vyslaní štyria príslušníci HaZZ z Považskej Bystrice s jedným zásahovým vozidlom.

Bez zranení

„Po príchode hasičov na ohlásené miesto bolo zistené, že havarovaný automobil sa nachádza vedľa vozovky, prevrátený na strechu,“ povedal Petrík.

Ako ďalej uviedol, pri dopravnej nehode sa nikto z troch účastníkov nezranil, avšak v dôsledku udalosti došlo k poškodeniu telekomunikačného stĺpa, ktorý ležal vedľa vozovky.

Vytiahli ho

Zasahujúci hasiči zabezpečili miesto udalosti a preverili zdravotný stav všetkých účastníkov. „Po zdokumentovaní dopravnej nehody políciou hasiči prevrátili havarovaný automobil späť na kolesá a pomocou autonavijáka vytiahli na vozovku,“ doplnil hovorca KR HaZZ v Trenčíne.

„Následne na postihnutom vozidle previedli opatrenia proti vzniku požiaru a prostredníctvom absorpčnej látky zachytili uniknuté prevádzkové kvapaliny,“ dodal Petrík k nehode, ktorá bola ohlásená v utorok 14. apríla o 10.30 h.

Ďalšie zaujímavosti z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24 a Facebooku.

Pozrite si aj zábery z nehody.

Dopravná nehoda v Šebešťanovej na FOTO: Auto na streche, stĺp na zemi
7
Galéria
Zdroj: KR HaZZ v Trenčíne
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM