Filip Chudý Rôzne Video

Považská knižnica sa presťahovala: VIDEO a FOTO z nových priestorov

Keďže budovu Považskej knižnice čaká rekonštrukcia, tá sa presťahovala do náhradných priestorov. Pozrite, kde ju nájdete.

Video: Filip Chudý / Zdroj: Dnes24.sk

Považská knižnica v Považskej Bystrici sa dočasne presťahovala do náhradných priestorov. Ako sme už informovali, hlavná budova je od 29. apríla zatvorená z dôvodu rekonštrukcie. Od pondelka 10. júna sa však otvorili oddelenia odbornej literatúry a bibliografie našej knižnice v náhradných priestoroch na Štúrovej ulici 38. Ide o budovu Strednej odbornej školy Považská Bystrica, ktorú nájdete medzi Domom služieb a Tatranom. Vchod do knižnice je od parkoviska Domu služieb.

„Presťahovali sme sem aspoň časť priestorov. Okrem kancelárií aj gro odbornej literatúry a oddelenie bibliografie. Čitatelia, ktorí potrebujú beletriu, tak ju nájdu na pobočkách knižnice na Rozkvete a SNP. Do náhradných priestoroch sme ju bohužiaľ už nezmestili,“ povedala Elena Kaplanová, vedúca útvaru služieb Považskej knižnice.

Tá ďalej uviedla, že otváracie hodiny budú také, na aké boli ľudia zvyknutí z pôvodných priestorov. Čiže oddelenie odbornej literatúry cez pracovný týždeň od 8:00 do 18:00, v sobotu od 8:00 do 12:00. Oddelenie bibliografie od 8:00 do 15:00, a do 18:00 predĺžené len v utorok a piatok. V sobotu zatvorené. Platí to však len do konca júna, lebo počas prázdnin nastupuje letný výpožičný čas.

Považská knižnica zároveň na svoje stránke informovala, že od 3. júna nastala zmena výpožičnej doby na pobočkách knižnice, a to nasledovne:

Pobočka SNP

  • Pondelok – piatok: 8.00 hod. – 18.00 hod.
  • Sobota: 8.00 hod. – 12.00 hod.

Pobočka Rozkvet

  • Pondelok – piatok: 8.00 hod. – 17.00 hod.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Považská knižnica sídli v náhradných priestoroch: Takto vyzerá po presťahovaní
19
Galéria

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM