Filip Chudý Rôzne

Považskobystrické letné kúpalisko má DÁTUM otvorenia: Inde to bude skôr

Horúce dni sú tu a mnohí Považskobystričania by sa chceli osviežiť na kúpalisku. Takto to vyzerá so začiatkom letnej sezóny.

Ilustračný obrázok k článku Považskobystrické letné kúpalisko má DÁTUM otvorenia: Inde to bude skôr
19
Galéria
Zdroj: TASR/František Iván

Ako sme informovali, považskobystrické letné kúpalisko je po technickej stránke pripravené na novú sezónu. Uviedol to v úvode júna riaditeľ Mestských športových klubov (MŠK) Považská Bystrica Ľubomír Kubovič, pričom doplnil, že pokiaľ príde pokyn, sú schopní kúpalisko otvoriť do dvoch týždňov.

Polovičná kapacita

Vo štvrtok MŠK na svojej stránke informovalo, že predpokladaný termín otvorenia letného kúpaliska je v sobotu 26. júna za predpokladu priaznivých klimatických podmienok.

Okres Považská Bystrica bude podľa Covid automatu od budúceho týždňa naďalej v žltej farbe, čo znamená, že kúpalisko bude obmedzené na 50 percent kapacity. Bez obmedzení by bolo len vtedy, ak by náš okres bol zelený.

Viac správ zo Slovenska

Blízke kúpaliská

To je napríklad prípad Púchova, kde otvárajú kúpalisko v piatok 18. júna o 10.00 hod. Presne v rovnakom čase otvárajú aj kúpalisko v Trenčíne. Trenčiansky okres pritom len v stredu vláda preradila rovno o dva stupne do žltej farby s platnosťou od štvrtka a hneď od piatka tam otvárajú bazény. Pokiaľ by zostali v oranžovej farbe, pre verejnosť by kúpalisko ani otvoriť nemohli.

Kúpalisko Veronika v Rajci otvárajú v sobotu 19. júna, rovnako aj v Žiline. V sobotu by sa mala otvoriť aj letná sezóna na Podhradskom mori. Kúpalisko v Novej Dubnici by sa malo otvoriť 26. júna.

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť zaujímavý obsah z Považskej Bystrice a okolia.

Foto: ilustračné

Správy z Považskej Bystrice a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM