Filip Chudý Rôzne

Poznáme finalistky Miss Slovensko: O korunku zabojuje aj kráska z Púchova, FOTO

Spolu dvanásť dievčat tento rok zabojuje o titul Miss Slovensko 2021. Medzi finalistkami má zastúpenie aj Púchov.

Ilustračný obrázok k článku Poznáme finalistky Miss Slovensko: O korunku zabojuje aj kráska z Púchova, FOTO
Zdroj: Peter Stas/Miss Slovensko

Finalistky 26. ročníka súťaže Miss Slovensko oficiálne predstavil riaditeľ súťaže Michael Kováčik. Sú medzi nimi modelky, ale aj dievčatá, ktoré s modelingom zatiaľ vôbec neprišli do kontaktu. „Verím, že to bude opäť skvelý tím. Tento rok bola v semifinále naozaj silná konkurencia, keďže sa nám prihlásilo oveľa viac dievčat ako v predchádzajúcich rokoch,“ uviedol Kováčik.

Finalistky

V dvanástke finalistiek Miss Slovensko 2021 bude mať zastúpenie aj náš región, konkrétne je to 20-ročná Púchovčanka Jana Vozárová.

Ďalšími finalistkami sú Soňa Matiová (Košice/Čaňa), Barbora Minárová (Banská Bystrica), Sophia Hrivňáková (Banská Štiavnica), Sylvia Šulíková (Bratislava), Gréta Sobeková (Bardejov), Ester Porubcová (Žilina), Júlia Ivanová (Prešov), Barbora Matejková (Trenčín), Soňa Vysocká (Košice), Lucia Nováková (Michal nad Žitavou) a Lujza Kalčoková (Banská Bystrica).

Viac správ zo Slovenska

Boj o korunku

Študentky rôznych vysokých i stredných škôl s rôznymi zameraniami a z rôznych slovenských miest spájal donedávna jeden sen, stať sa finalistkou súťaže, ktorá má svoju dlhoročnú tradíciu. Od stredy sa všetky uchádzajú o korunku Miss Slovensko 2021 a majú na to tri mesiace.

Dvanásť finalistiek absolvovalo v uplynulých dňoch prvé oficiálne fotografovanie, užili si starostlivosť vizážistiek, kaderníkov či mediálny tréning. Finále projektu je naplánované na 7. augusta. Víťazka 26. titulu Miss Slovensko získa okrem putovnej korunky postup na svetové finále Miss World. Počas augustového finále bude zvolená aj I. a II. vicemiss Slovensko 2021.

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť zaujímavý obsah z Považskej Bystrice a okolia.

Takto vyzerala Jana Vozárová na predstavovaní finalistiek.

FOTO: Medzi finalistkami Miss Slovensko 2021 je aj Jana Vozárová z Púchova
7
Galéria
Zdroj: Peter Stas/Miss Slovensko

Správy z Považskej Bystrice a okolia

Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM