Filip Chudý Rôzne Kultúra

Príde sem rekordér obľúbeného kvízu RTVS: Preverí vedomosti Považskobystričanov

Slovensko si nie tak dávno obľúbilo rekordéra vedomostnej súťaže Duel Slava Hlásneho. Ten príde do nášho mesta, aby nás otestoval.

Ilustračný obrázok k článku Príde sem rekordér obľúbeného kvízu RTVS: Preverí vedomosti Považskobystričanov
Zdroj: Cooltajner/TASR

V piatok 1. júna 2018 zavíta do Cooltajneru pred Domom kultúry OZ KOVO Považská Bystrica známy rekordér z televíznej vedomostnej súťaže RTVS Duel Slavo Hlásny. Tento stredoškolský učiteľ pochádzajúci z Levíc udivoval pred necelými dvoma rokmi Slovensko svojimi vedomosťami, keď v Dueli vyhral 33 kôl za sebou. V prvý júnový deň sa predstaví v našom meste.

„Tentoraz sa však nepredstaví ako súťažiaci, ale ako moderátor prvého CoolKvízu, ktorý sám pripravil pre všetkých súťaživých Považskobystri­čanov. Okrem zábavy a preverenia vedomostí súťažiacich pripravil aj mnoho zaujímavostí ku kvízovým otázkam,“ povedal Tomáš Bořuta z OZ Cooltajner.

Ten ďalej prezradil, že do súťaže sa môže zapojiť ktokoľvek, kto vytvorí tím zložený z troch až piatich súťažiacich. „Pre výhercov sú samozrejme pripravené aj zaujímavé ceny, začiatok CoolKvízu je naplánovaný na 18:00,“ doplnil Bořuta s tým, že v prípade nepriaznivého počasia sa podujatie uskutoční vo vedľajšej kaviarni Retro Music & Coffee. „Aktuálne by mali byť prihlásené tri tímy, pričom iba uvidíme, aká bude nakoniec účasť. No určite prídu aj ľudia, čo sa pôjdu len pozrieť, no súťažiť nebudú,“ dodal organizátor CoolKvízu s tým, že štartovné sú dve eurá na osobu, aby sa pokryli náklady.

„Z popisu to znie ako veľká udalosť. Každopádne verím, že bude super vďaka vám! Hlavne si nenechajte nahovoriť, že k účasti potrebujete nejaké nadprirodzené schopnosti. Je to akcia pre normálnych smrteľníkov,“ napísal Slavo Hlásny na facebookovej udalosti k tomuto podujatiu.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM